Forsiden Kjendisnytt Så kom de etterlengtede feriebildene fra det svenske kongehuset. Til stor overraskelse...

Så kom de etterlengtede feriebildene fra det svenske kongehuset. Til stor overraskelse for noen

Sommeren er på hell, og mange har ventet i spenning på det svenske kongehusets sommerbilder. Akkurat som i Norge har de tradisjon for å sende ut offisielle bilder fra sommerferien, men i år har de latt vente på seg. I fjor kom bildene allerede i slutten av juli, mens man i år har måtte vente helt til slutten av august. Men nå er de altså kommet.

I år som i fjor er bildene tatt foran Solliden Slott på Öland, et sted kongefamilien har lange tradisjoner for å tilbringe sommeren på.

På årets feriebilde ser vi dronning Silvia sittende på en høyballe sammen med prinsesse Estelle, med kronprinsesse Victoria som holder prins Oscar i armene, prins Daniel og kong Carl XVI Gustaf helt til høyre.

Reklame

Tradisjonen tro er alle iført i lyseblått, men med et unntak – kongen er iført et par turkise bukser. Hvilket faktisk er ganske kledelig.

Bildet, som er lagt ut på Facebook, kommer med teksten; «Kongeparet og kronprinsessefamilien fotografert på Solliden på Öland i juli».

I tillegg til dette har kronprinsessen lagt ut flere feriebilder på Instagram, til stor glede for tilhengere av det svenske kongehuset. Også disse bildene er tatt på Öland.

Det er lett å se at den lille familien storkoser seg i ferien sin.

LES OGSÅ
Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen

Det er alltid hyggelig så se de kongelige hygger seg, og bildene fra ferien deres er en fin tradisjon som mange setter pris på. Del artikkelen hvis du også synes det er en fin gest fra de kongelige.

LES OGSÅ
Marna Haugen Burøe har fått kreft igjen - "Det er en syk følelse"
Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

Mest lest nå

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Sommeren står for døren og mange familier og par har store forventninger til dager fylte av romantikk, kvalitetstid, gode opplevelser og glade barn. Skuffelsen...

Derfor åpner Morgan Freeman reservat for bier

Vi har alle hørt om den dramatiske biekollapsen rundt om i verden. Enten du er fan av de eller ikke, så spiller bier en...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen. Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen...

Skoledistrikt hylles for sin løsning på matsvinn

Hvis du noen gang har jobbet i et profesjonelt kjøkken, så vet du at mye mat blir sløst og kastet. I følge Matvett kaster...

Ane Dahl Torp ønsker forbud: Barn under 13 år bør ikke bruke sosiale medier

Den kjente skuespilleren mener det må gjøres noe med barns bruk av sosiale medier.  Ifølge Familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er tre av fire barn...