in , ,

Så mange så «Allsang på Grensen»

sissel kyrkjebø og bjørn eidsvåg
Sissel Kyrkjebø og Bjørn Eidsvåg under "Allsang på grensen". Foto: Skjermdump TV2 / Facebook

Første «Allsang på Grensen» ble sendt torsdag kveld, og hadde 340.000 seere. Det er den beste premieren siden 2018.

Bjørn Eidsvåg og Sissel Kyrkjebø var blant artistene som programlederne Kathrine Moholt og Stian Torbjørnsen kunne by på under Allsang-premieren.

– Dette trengte virkelig TV-seerne akkurat nå. Live musikk fremført fra det beste av norske artister foran et fantastisk publikum. 15-årsjubileet til «Allsang på grensen» kunne neppe fått en bedre start. En stor takk til alle artistene, produksjonsselskapet Eventyrlie og interne krefter i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding fra TV-kanalen. 


Statsminister Erna Solberg markerte starten for «Allsang på Grensen» sitt 15-årsjubileum, som for øvrig kunne by på en sterk artistliste med artister som Bjørn Eidsvåg, Sissel Kyrkjebø, Åge Aleksandersen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og eMMa. I snitt så 296.000 seere premieren og tallene vokste gjennom hele sendingen. Det ga en solid markedsandel på 37,1 prosent. 

– 15 år med «Allsang på grensen» skal vi virkelig feire med noen av de aller mest folkekjære norske artistene. Og kjenner jeg programlederne Katrine og Stian rett, så har de flere musikalske overraskelser på lur i løpet av sommeren, uttalte Haldorsen da hun tidligere i vår presenterte artistene som skulle være med i det populære programmet.

Underholdningsprogrammet har vært et fast sommerinnslag på TV 2 siden 2007. Programmet bygger på det svenske programmet Allsång på Skansen. Katrine Moholt har vært programleder helt siden starten. I tillegg har Tommy Steine vært medprogramleder noen sesonger og i år har Moholt med seg Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Torsdag 2. juli er det klart for en ny «Allsang på Grensen»-sending på TV 2 kl. 21.40. Da kommer TIX, Margaret Berger, Bettanita (Elisabeth Andreassen og Anita Skorgan), Morgan Sulele og Peder Elias til Fredriksten festning i Halden.I tillegg blir det innslag fra musikalen Mamma Mia. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dagny Carlsson

– Jeg er frisk, jubler Dagny Carlsson

Ble hysterisk da hun så inn i munnen på datteren og dro til legevakten – Nå tør hun ikke vise seg på legekontoret igjen