Hjem Dyr Så «oljeflekk» på parkeringsplassen – Fryste til is da hun oppdaget hva det var
Dyr

Så «oljeflekk» på parkeringsplassen – Fryste til is da hun oppdaget hva det var

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Rose Hunter var på vei ut i bilen etter et besøk på hagesenteret, da hun så en «oljeflekk» på parkeringsplassen. Det at hun gikk bort til den reddet et lite liv…

– Først ante jeg ikke hva jeg så på. På langt avstand så det ut som noe oljesøl, forteller Rose Hunter til nettstedet The Dodo.

Da hun kom nærmere oppdaget hun at det var et lite dyr. Kanskje en kanin eller et ekorn? Først da hun kom helt nære så hun at det var en liten kattunge – bare en babyen som ikke kunne ha vært mer enn 5 dager gammel.

Foto: Privat

– Det er et absolutt mirakel at han lå der midt på parkeringsplassen og ikke hvor som helst hvor et dekk kan komme rullende, sier kattungens redningskvinne som instinktivt skjønte at katten trengte hjelp.

Foto: Privat

Hun plukket den lille kattungen forsiktig opp og brakte ham i sikkerheten i bilen hennes. Deretter ringte hun blomsterbutikken hun hadde besøkt, og hørte med dem om de kjente til noen herreløse eller drektige katter i nabolaget. Ingen hadde sett noen drektig katt der, så Hunter ringte en lokal veterinær for å få råd og avtalte time.

Den lille kattungen ble med Hunter hjem, hvor han kunne hvile trygt for natten. Neste morgen kom Hunter tilbake og la kattungen i en boks, i håp om at moren hans kanskje ville komme tilbake etter ham, men ingen kom.

Foto: Privat

Via Facebook klarte hun å finne en nybakt kattemor. Og mirakuløst nok så kattemamma fornøyd ut med å ha fått en liten adoptivkattunge som hun oppdro på lik linje med sine egne små.

Etter at han hadde hatt adoptivmor og -søsken i seks uker hjemme hos en venn av Hunter, dro den lille kattungen hjem til Hunter hvor den har funnet sitt evige hjem.

Foto: Privat

– Det var aldri noen tvil om det, sier kattungens redningskvinne om beslutningen om å bli katteeier. Det var klart for henne allerede det øyeblikket hun fant den lille grå tassen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com