søndag, april 18, 2021

Samantha Markle om halvsøsteren: Prinsesse Pushy

Mest lest nå

Meghans halvsøster Samantha Markle (56) uttalt ved flere anledninger uttalt seg fritt om sin berømte halvsøster.

Denne uken kom Samantha Markle med bokeb: «The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1» – Dagboken til Prinsesse Pushys søster – del 1.

– I motsetning til sladder og nyhetsrykter er ikke boka laget for å angripe søsteren min, har Samantha Markle ifølge Se & Hør uttalt til Us Weekly.


Se & Hør skriver at leserne ifølge US Weekly kan vente seg nyheter om alt fra Meghans første ekteskap, til forholdet til faren og ekteskapet med prins Harry.

– Jeg kan ikke huske å noen gang ha hørt pappa si nei til Meg, om noe som helst, skriver hun ifølge mediene, og legger til at hun la godt merke til at hertuginnen ble mer krevende med alderen.

Familie med stort eksponeringsbehov ser dermed ut til å ville prege året for hertuginne Meghan.

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom hertuginnen og faren, Thomas Markle, har vært svært anstrengt lenge.

Meghan Markle

Nylig fortalte Thomas Markle at han planlegger å lage en dokumentarfilm om livet sitt.

Filmen vil ifølge Markle inneholde hittil ukjente hjemmevideoer og fotografier av datteren, hertuginne Meghan av Sussex.

I forbindelse med nyheten om filmen fortalte Thomas Markle at han ikke har sett datteren siden før bryllupet med prins Harry i 2018. Han sa også at han aldri har møtt barnebarnet Archie, og han fikk vite at han skulle bli bestefar da nyheten kom på radioen.

Thomas Markle sa videre at prins Harry og hertuginne Meghan har uttalt seg for negativt om han til at forholdet til datteren noen gang kan bli bra igjen.

Denne uken kom også Samantha Markles bok ut i USA. Boken inneholder ifølge Tatler kapitler med titler som ‘The Pushy Princess of Vista del Mar’ og ‘Looking for Mr. Right, the Wrong Way’.

Samantha Markle har gjentatte ganger uttrykt seg kritisk om halvsøsteren, selv om de ikke ha snakket sammen på mange år. Hertuginnen har tidligere beskrevet påstander fra Samantha Markle som absurde, og nære venner av henne har fortalt Daily Mail at Meghan føler at halvsøsteren utnytter henne.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter