Hjem Historier fra livet Samboeren stakk da hun var 8 måneder gravid. Så fikk hun sitt livs største overraskelse

Samboeren stakk da hun var 8 måneder gravid. Så fikk hun sitt livs største overraskelse

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Amanda og kjæresten hadde nettopp kjøpt hus sammen og blitt samboere. De hadde prøvd å bli gravide i tre år, og endelig hadde de lykkes. Amanda var lykkelig. Men så slo alt sprekker.

Plutselig en dag bare dro samboeren som også var faren til hennes ufødte barn. Amanda, som bor i Sydney i Australia, stod plutselig igjen alene, med liten inntekt og med et hus hun ikke hadde råd til. Det skriver News Magazine.

Da anbefalte en av venninnene hennes at hun burde melde seg på et radioprogram kalt «Giveback» som gikk på den lokale radiostasjonen KIIS 1065. Dette er et program der de som blir trukket ut til å bli med, får sjansen til å vinne produkter og premier fra det lokale næringslivet.

Foto: YouTube / KIIS 1065

Fikk husvask og mat

Amanda ble plukket ut, og sammen med venninnen, Anna, ble hun invitert til studio. Amanda ante ikke hva hun skulle være med på.

Etter å ha fortalt sin historie, snur radioverten seg mot en TV-skjerm i studio. Og der var det plutselig et bilde av Amandas hus. Men, det var ikke helt som før. Inne i huset, var det plutselig en masse ting, som ikke var der da Amanda forlot huset.

Kameramannen tar en runde rundt i huset, og finner blant annet en støvsuger som symboliserer et halvt år med gratis husvask. Amanda fikk også tre måneder med gratis middag levert på døren, samt babyutstyr til en verdi av over 23.000 norske kroner.

Foto: YouTube / KIIS 1065

Fikk penger til å nedbetale huslån

Men det var da kamera filmet bak en lukket dør, at Amanda fikk sin største overraskelse. Bak døren var det nemlig en sjekk på over 58.000 norske kroner, slik at Amanda skulle klare å betale de første avdragene på huset.

Alt var donert av både privatpersoner og lokalt næringsliv. Og Amanda kunne slappe av og konsentrere seg om å ta seg av babyen sin i stedet for å bekymre seg for økonomien.

Se videoen med Amanda her: 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com