in

Samboeren til Nina Jensen er død – ble 39 år gammel

familie

Torsdag kveld delte Nina Jensen den triste beskjeden via et innlegg på Facebook. Samboeren hennes, Nicolai Roan, er død. 

Nina Jensen er søster til finansminister Siv Jensen.

Torsdag kveld delte hun følgende i et innlegg på Facebook:


«Jeg savner deg så inderlig; savner stemmen din; pusten din; lukten din; armene dine rundt meg; at du holder hodet mitt i hendene dine og sier at alt skal gå bra; at ingenting er umulig; de nydelige øynene dine som stirrer dypt inn i mine; å prate med deg; alle de gode rådene dine; at du alltid fikser alt; omsorgen din; at du alltid setter andre foran deg selv; at du alltid har vist at det umulige er mulig. Jeg savner ALT ved deg.

Det er ingen som har imponert meg mer enn deg, Nicolai og jeg har aldri vært mer stolt av deg enn jeg har vært de siste ukene og månedene hvor du har kjempet mer tappert enn noen. Og jeg har aldri elsket deg mer. Selvom jeg ikke trodde det var mulig å elske deg mer enn jeg allerede gjør.

Hele hjertet mitt er fylt av deg og med deg og det kommer aldri til å endre seg. Du fyller hver celle i kroppen min; hvert hulrom; hver tanke; hele sjela.

Du er overalt og samtidig ingen steder. Tiden står stille, går fort og sakte på samme tid og jeg aner ikke hva jeg skal fylle den med uten deg.

Jeg vet ikke hvem jeg er uten deg eller hvordan jeg skal klare meg uten deg. Jeg er sikker på at ingen har elsket hverandre høyere enn det vi to har og det er som om hjertet mitt er knust i tusen biter og aldri vil kunne settes sammen igjen.

Eik og jeg vil savne deg hvert sekund, hvert minutt, hver time og hvert år så lenge vi lever og du vil alltid være med oss.

Min elskede Nicolai – for evig og alltid.»

Hjernesvulst

Nina Jensen har tidligere skrevet oppdateringer om samboeren på Facebook.

I juli skrev hun et sterkt innlegg om samboerens hjernesvulst.

«Denne sommeren blir den viktigste sommeren i hele mitt liv. Det er sommeren da vi skal vinne kampen mot hjernekreften», skrev Nina Jensen på Facebook.

Hun skrev videre at kjæresten og samboeren Nicolai, har fått et tilbakefall, og at hjernesvulsten vokser fort. Hun skriver at Nicolai er i dårlig form, at han mangler ord og har mistet all motorikk på høyre side.

«Dessverre sitter svulsten slik til at den ikke kan opereres ut, så nå tester vi ut alle former for eksperimentell behandling inkludert immunterapi. Nicolai er ufattelig tøff, klager aldri og kjemper som en helt! Er så imponert og stolt over kjæresten min.»

I innlegget som ble publisert for tre uker siden minner hun oss alle på at vi må bruke ferien til å stresse ned og nyte livet, ikke krangle over småting, logge av telefonen og logge på livet.

Våre varmeste tanker og kondolanser går til familien og venner av Nicolai Roan. Hvil i fred. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

krekar

Siste: Italia vil ha Krekar utlevert

Forfatteren bak en av verdens mest solgte barnebøker avslører sin triste historie om hvorfor han skrev boken