søndag, februar 28, 2021

Samboeren visste ikke at hun var slått ut av «Mestrenes Mester»

Mest lest nå

Hans Petter Gundersen (67) visste ikke at samboeren Cecilie Leganger (45) var slått ut av «Mestrenes Mester».

Fredag var det Cecilie Leganger (45) som måtte dra hjem fra «Mesternes mester». Hun tapte balanseduell mot Magnus Midtbø (32).

– Det er aldri gøy å tape, men jeg føler jeg taper mot en veldig god utøver. Dette har vært fantastisk. Man får kjent på egne grenser, og den gjengen her – se på dem da – en fantastisk blomstebukett, sa Leganger ifølge Dagbladet i programmet.


cecilie leganger

Om natt-testen har hun imodlertid sagt at det var rettferdig at Midtbø gikk videre. Leganger berømmet han for å være en sterkere kandidat enn henne i den aktuelle øvelsen.

Men hvordan det gikk har hun altså ikke røpet hjemme. Kjæresten til en av verdens beste håndballkeepere gjennom tidene har kost seg med programmet akkurat som alle oss andre, og ville ikke vite hva som kom til å skje.

– Hans Petter følger med hver uke og synes det er morsomt å se «Mesternes mester» på TV. Han har ikke villet vite noe om resultatene og hvordan det har gått, sier Cecilie Leganger til VG.

De to ble kjærester i fjor høst, rett før Cecilie reiste til Arendal for å spille inn årets sesong av «Mesternes mester».

– Hans Petter gleder seg til hver episode av «Mesternes mester». Det er ikke alltid like greit å snakke om det, siden han ikke vil vite noe om hva som skjer på forhånd. Nå har han selvfølgelig skjønt litt ut fra diverse praktiske ting som er vanskelig å skjule når man lever så tett. Han aner nok litt ugler i mosen nå, men er ikke hundre prosent sikker, fortalte Cecilie til VG før fredagens episode ble sendt på TV.Relatert:
Forelsket Cecilie Leganger: – Jeg har aldri hatt det bedre enn nå.
Dramatisk exit for Øystein «Pølsa» Pettersen i Mestrenes Mester
Disse ti idrettsheltene kjemper om tittelen «Mestrenes Mester»
Genette Våge: Tommelen røk i nattesten

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter