onsdag, juli 15, 2020

Samuel Massie avslører stor hemmelighet: – Har blitt pappa

Mest lest nå

Tv-profilen og eventyreren Samuel Massie (26) har holdt både kjæresten og sønnen hemmelig. Nå bekrefter Samuel at han ble pappa til en liten gutt i juli.

«Jeg kan bekrefte at vi har blitt foreldre til verdens skjønneste guttebass. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe mer på nåværende tidspunkt», sier Samuel til Se og Hør.

For ett år siden sa Samuel til Se og Hør at han ønsket seg mange barn.


«Jeg er kjempeglad i barn, og har lyst på mange barn. Jeg er veldig familiekjær, men det trenger ikke nødvendigvis å være «mine» barn. Det finnes nok av barn som trenger trygghet og støtte her i verden, og det er vel en del av livet det også – å lære bort alt det tidligere generasjoner har lært meg», sa han den gangen.

Ukjent kjæreste

Samuel og hans tidligere ektefelle, Elsa Maria Eikenes, gikk fra hverandre i 2017. Da hadde de vært kjærester i seks år, og gift de to siste.

At Samuel nå har blitt pappa, kommer som en stor overraskelse på mange, siden han har holdt både kjæreste og familieforøkelse skjult for offentligheten. Det er ukjent hvem kjæresten og moren til barnet er.

Kastet opp blod

Samuel Massie har hatt en tøff sommer i år. Den har vært preget av sykdom. I juni ble Samuel innlagt på sykehuset etter at han kastet opp blod. Det viste seg at han hadde fått flere rifter både i magesekken og i tarmen.

Uken etter, ble Samuels bestefar, Arne Ulvolden (84), innlagt på isolat på Haukeland sykehus. Han hadde blitt rammet av et parainfluensavirus, som ofte gir luftveisinfeksjoner.

Heldigvis gikk det bra med både bestefaren og barnebarnet. I august kunne nemlig Samuel fortelle at både han og Arne var på bedringens vei.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

«Skrevet ut!» Etter å ha spydd blod i noen dager sammen med «pjusk» form ble jeg innlagt på akutten på Ålesund sykehus igår kveld. Med fantastisk legehjelp fra både her og Sandnes igår og forrigårs er vi blitt enige om at foredraget til meg og bestefar i Kolbotn Kulturhus ikveld kan gjennomføres, og jeg føler meg herved i toppform! Det er alltid en vanskelig balansegang med alt man ønsker å få gjort her i livet, samtidig som man må ha med seg helsen og kroppen underveis. Det er fort gjort å tenke kortsiktig og hva ønsker jeg å få til i akkurat dette øyeblikket, mens er man smart så er langsiktig tenkning, både i arbeid, helse og relasjoner det jeg tror man kan høste best av. Den balansegangen mellom å hvile idag for å komme sterkere tilbake imorgen er noe jeg skal fortsette å se på med undring, men jeg kan hverfall konkludere med at jeg har fått hvilt idag og kommer sterkt tilbake ikveld! 😀 Som dere ser på bildet har jeg begynt «utskriviningen» allerede men om alt går bra så skrives jeg forhåpentligvis ut om noen timer her i vakre Sunnmøre. Nok en takk til norsk helsevesen som virkelig har tatt meg godt imot slik at nye planer for fremtiden kan legges! #Ålesund #sykehus #akutten #blodtrykl som en gamling #turne med #samuelogbestefar #kolbotnkulturhus #parkenKulturhus #sandnesKulturhus Alfie for ung til å stryke med, aldri for gammel for å leve 😀 #foredrag #kunstenåleve

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Elsker å reise på eventyr

Samuel har et helt spesielt forhold til bestefaren sin, og de to har laget flere reiseprogram sammen. Senest i oktober i år, var de to ute på eventyr i India. Da havnet de midt i en dramatisk ulykke, der en innbygger i landsbyen Satyanarayan Pur ble drept av en vill tiger.

LES OGSÅ: Samuel Massie forteller om alle diagnosene han fikk som barn

130,161FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter