Forsiden Kjendisnytt Samuel Massie deler triste nyheter om bestefaren

Samuel Massie deler triste nyheter om bestefaren

Eventyrer og tidligere deltaker i «Skal vi danse», Samuel Massie, ble først kjent for oss nordmenn da han som unggutt dro på ekspedisjoner sammen med Jarle Andhøy. De siste årene har nordmenn latt seg sjarmere av hans forhold til bestefaren. 

Samuel Massie var ikke eldre enn 17 år da han begynte å dra på ekspedisjoner med Jarle Andhøy. Den sterkeste turen var nok den traumatiske ekspedisjonen til Antarktis i 2011 hvor tre av mannskapet forsvant, og aldri ble funnet igjen.

I de senere år har vi blitt bedre kjent med Samuel gjennom «Skal vi danse» og ikke minst gjennom programmet «Samuel og bestefar» hvor han drar verden rundt med sin kreftsyke bestefar.

Reklame

Programmet har berørt og engasjert svært mange nordmenn som har latt seg begeistre av det nære forholdet deres.

Besøkte Skavlan

I november gjestet Samuel og bestefaren Skavlan, hvor de fortalte at de har planer om flere turer, selv om helsa til bestefar Arne Ulvolden ikke er på topp. Samuel skrev en oppdatering på Instagram før de gikk på Skavlan hvor han beskriver det unike forholdet.

«Vi snakker om livet som har vært, og livet som skal bli. Vi snakker om døden og ikke minst hva vi vil fylle livet med. To generasjoner, men på samme reise i livet».

Samuel og bestefar
Samuel Massie og bestefarens forhold har rørt mange nordmenn. Foto: Samuel Massie / Instagram

Begge innlagt på sykehus 

Tidligere denne måneden ble Samuel Massie innlagt på sykehus. Dette medførte at han måtte utsette en planlagt tur han og bestefaren skulle på. I et innlegg på Instagram skrev han:

«Tommel sidelengs. Innimellom må man tenke MARATON og ikke SPURT. Tur med bestefar utsatt litt inntil videre». 

 

View this post on Instagram

 

«Skrevet ut!» Etter å ha spydd blod i noen dager sammen med «pjusk» form ble jeg innlagt på akutten på Ålesund sykehus igår kveld. Med fantastisk legehjelp fra både her og Sandnes igår og forrigårs er vi blitt enige om at foredraget til meg og bestefar i Kolbotn Kulturhus ikveld kan gjennomføres, og jeg føler meg herved i toppform! Det er alltid en vanskelig balansegang med alt man ønsker å få gjort her i livet, samtidig som man må ha med seg helsen og kroppen underveis. Det er fort gjort å tenke kortsiktig og hva ønsker jeg å få til i akkurat dette øyeblikket, mens er man smart så er langsiktig tenkning, både i arbeid, helse og relasjoner det jeg tror man kan høste best av. Den balansegangen mellom å hvile idag for å komme sterkere tilbake imorgen er noe jeg skal fortsette å se på med undring, men jeg kan hverfall konkludere med at jeg har fått hvilt idag og kommer sterkt tilbake ikveld! 😀 Som dere ser på bildet har jeg begynt «utskriviningen» allerede men om alt går bra så skrives jeg forhåpentligvis ut om noen timer her i vakre Sunnmøre. Nok en takk til norsk helsevesen som virkelig har tatt meg godt imot slik at nye planer for fremtiden kan legges! #Ålesund #sykehus #akutten #blodtrykl som en gamling #turne med #samuelogbestefar #kolbotnkulturhus #parkenKulturhus #sandnesKulturhus Alfie for ung til å stryke med, aldri for gammel for å leve 😀 #foredrag #kunstenåleve

A post shared by Samuel Massie (@samuelmassie) on

Og i dag delte Samuel Massie nyheten om at en dårlig nyhet sjelden kommer alene. Søndag kveld ble også bestefaren innlagt på sykehus. Sammen med et bilde av bestefaren skriver Massie:

LES OGSÅ
Mette-Marit fyller 46 - disse bildene av kronprinsessen får stor oppmerksomhet

«Når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter. Han er innlagt på isolat på #haukelandSykehus da han har fått betennelse i lungene av parainflunsa virus og sover og puster saltvann natt og dag, mens Mamsen passer på og holder ham med selskap.

Ikke lett å være mor med pjusk far og pjusk sønn. #fulltidsjobb :p
– Det er jo ingen spøk å bli så syk når man er gammel men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge inne, syk… er en fin tid for å drømme seg ut, og bort.

En ting som har vært viktig for meg i min relasjon med min bestefar er at jeg hele tiden skal passe på at han har NOE å leve for, noe som drar ham opp om morgenen og noe som drar han ut av sykesengen. Man skal aldri undervurdere kraften som ligger i lysten på livet.

Uten lyst kan en enkel situasjon bli vanskelig, Og med lyst kan en vanskelig situasjon bli lett. Og det gjelder vel egentlig om man er ung eller gammel. Så jeg sender gode hilsener til gamle bestefar og krysser fingrene for at han også er på bena innen «no time’»

 

View this post on Instagram

 

#murphysLaw – når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter. Han er innlagt på isolat på #haukelandSykehus da han har fått betennelse i lungene av parainflunsa virus og sover og puster saltvann natt og dag, mens Mamsen passer på og holder ham med selskap. Ikke lett å være mor med pjusk far og pjusk sønn. #fulltidsjobb :p – Det er jo ingen spøk å bli så syk når man er gammel men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge inne, syk… er en fin tid for å drømme seg ut, og bort. En ting som har vært viktig for meg i min relasjon med min bestefar er at jeg hele tiden skal passe på at han har NOE å leve for, noe som drar ham opp om morgenen og noe som drar han ut av sykesengen. Man skal aldri undervurdere kraften som ligger i lysten på livet – Uten lyst kan en enkel situasjon bli vanskelig, Og med lyst kan en vanskelig situasjon bli lett. Og det gjelder vel egentlig om man er ung eller gammel. Så jeg sender gode hilsener til gamle bestefar og krysser fingrene for at han også er på bena innen «no time» #blirIkkeKjedelig :p #murphysLaw #samuelogbestefar

A post shared by Samuel Massie (@samuelmassie) on

Parainfluensavirus

Til Dagbladet forteller Samuel at bestefaren har fått parainfluensavirus.

Men selv om han er redd, har har ingen andre tanker enn at bestefaren skal klare seg gjennom dette.

– Jeg hadde nok vært hakket mer redd om han lå der og ikke hadde noe å leve for, eller noe å bli frisk for. Bestefar er jo en gammel mann, men både han og jeg er fast bestemt på at han skal bli enda eldre, sier han til Dagbladet.

Nå sender vi mange varme tanker og lykkeønskninger Samuel Massies bestefar. Trykk på deleknappen for å ønske god bedring til Arne Ulvolden du også!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT