fredag, november 22, 2019
Kjendisnytt Samuel Massie deler triste nyheter om bestefaren

Samuel Massie deler triste nyheter om bestefaren

– Jeg hadde nok vært hakket mer redd om han lå der og ikke hadde noe å leve for, eller noe å bli frisk for.

-

Eventyrer og tidligere deltaker i «Skal vi danse», Samuel Massie, ble først kjent for oss nordmenn da han som unggutt dro på ekspedisjoner sammen med Jarle Andhøy. De siste årene har nordmenn latt seg sjarmere av hans forhold til bestefaren. 

Samuel Massie var ikke eldre enn 17 år da han begynte å dra på ekspedisjoner med Jarle Andhøy. Den sterkeste turen var nok den traumatiske ekspedisjonen til Antarktis i 2011 hvor tre av mannskapet forsvant, og aldri ble funnet igjen.

I de senere år har vi blitt bedre kjent med Samuel gjennom «Skal vi danse» og ikke minst gjennom programmet «Samuel og bestefar» hvor han drar verden rundt med sin kreftsyke bestefar.

Programmet har berørt og engasjert svært mange nordmenn som har latt seg begeistre av det nære forholdet deres.

Besøkte Skavlan

I november gjestet Samuel og bestefaren Skavlan, hvor de fortalte at de har planer om flere turer, selv om helsa til bestefar Arne Ulvolden ikke er på topp. Samuel skrev en oppdatering på Instagram før de gikk på Skavlan hvor han beskriver det unike forholdet.

«Vi snakker om livet som har vært, og livet som skal bli. Vi snakker om døden og ikke minst hva vi vil fylle livet med. To generasjoner, men på samme reise i livet».

Samuel og bestefar
Samuel Massie og bestefarens forhold har rørt mange nordmenn. Foto: Samuel Massie / Instagram

Begge innlagt på sykehus 

Tidligere denne måneden ble Samuel Massie innlagt på sykehus. Dette medførte at han måtte utsette en planlagt tur han og bestefaren skulle på. I et innlegg på Instagram skrev han:

«Tommel sidelengs. Innimellom må man tenke MARATON og ikke SPURT. Tur med bestefar utsatt litt inntil videre». 

 

View this post on Instagram

 

«Skrevet ut!» Etter å ha spydd blod i noen dager sammen med «pjusk» form ble jeg innlagt på akutten på Ålesund sykehus igår kveld. Med fantastisk legehjelp fra både her og Sandnes igår og forrigårs er vi blitt enige om at foredraget til meg og bestefar i Kolbotn Kulturhus ikveld kan gjennomføres, og jeg føler meg herved i toppform! Det er alltid en vanskelig balansegang med alt man ønsker å få gjort her i livet, samtidig som man må ha med seg helsen og kroppen underveis. Det er fort gjort å tenke kortsiktig og hva ønsker jeg å få til i akkurat dette øyeblikket, mens er man smart så er langsiktig tenkning, både i arbeid, helse og relasjoner det jeg tror man kan høste best av. Den balansegangen mellom å hvile idag for å komme sterkere tilbake imorgen er noe jeg skal fortsette å se på med undring, men jeg kan hverfall konkludere med at jeg har fått hvilt idag og kommer sterkt tilbake ikveld! 😀 Som dere ser på bildet har jeg begynt «utskriviningen» allerede men om alt går bra så skrives jeg forhåpentligvis ut om noen timer her i vakre Sunnmøre. Nok en takk til norsk helsevesen som virkelig har tatt meg godt imot slik at nye planer for fremtiden kan legges! #Ålesund #sykehus #akutten #blodtrykl som en gamling #turne med #samuelogbestefar #kolbotnkulturhus #parkenKulturhus #sandnesKulturhus Alfie for ung til å stryke med, aldri for gammel for å leve 😀 #foredrag #kunstenåleve

A post shared by Samuel Massie (@samuelmassie) on

Og i dag delte Samuel Massie nyheten om at en dårlig nyhet sjelden kommer alene. Søndag kveld ble også bestefaren innlagt på sykehus. Sammen med et bilde av bestefaren skriver Massie:

«Når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter. Han er innlagt på isolat på #haukelandSykehus da han har fått betennelse i lungene av parainflunsa virus og sover og puster saltvann natt og dag, mens Mamsen passer på og holder ham med selskap.

Ikke lett å være mor med pjusk far og pjusk sønn. #fulltidsjobb :p
– Det er jo ingen spøk å bli så syk når man er gammel men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge inne, syk… er en fin tid for å drømme seg ut, og bort.

En ting som har vært viktig for meg i min relasjon med min bestefar er at jeg hele tiden skal passe på at han har NOE å leve for, noe som drar ham opp om morgenen og noe som drar han ut av sykesengen. Man skal aldri undervurdere kraften som ligger i lysten på livet.

Uten lyst kan en enkel situasjon bli vanskelig, Og med lyst kan en vanskelig situasjon bli lett. Og det gjelder vel egentlig om man er ung eller gammel. Så jeg sender gode hilsener til gamle bestefar og krysser fingrene for at han også er på bena innen «no time’»

 

View this post on Instagram

 

#murphysLaw – når jeg blir innlagt så skal så klart bestefar også følge etter. Han er innlagt på isolat på #haukelandSykehus da han har fått betennelse i lungene av parainflunsa virus og sover og puster saltvann natt og dag, mens Mamsen passer på og holder ham med selskap. Ikke lett å være mor med pjusk far og pjusk sønn. #fulltidsjobb :p – Det er jo ingen spøk å bli så syk når man er gammel men uansett så er vi begge ved godt mot, og det å ligge inne, syk… er en fin tid for å drømme seg ut, og bort. En ting som har vært viktig for meg i min relasjon med min bestefar er at jeg hele tiden skal passe på at han har NOE å leve for, noe som drar ham opp om morgenen og noe som drar han ut av sykesengen. Man skal aldri undervurdere kraften som ligger i lysten på livet – Uten lyst kan en enkel situasjon bli vanskelig, Og med lyst kan en vanskelig situasjon bli lett. Og det gjelder vel egentlig om man er ung eller gammel. Så jeg sender gode hilsener til gamle bestefar og krysser fingrene for at han også er på bena innen «no time» #blirIkkeKjedelig :p #murphysLaw #samuelogbestefar

A post shared by Samuel Massie (@samuelmassie) on

Parainfluensavirus

Til Dagbladet forteller Samuel at bestefaren har fått parainfluensavirus.

Men selv om han er redd, har har ingen andre tanker enn at bestefaren skal klare seg gjennom dette.

– Jeg hadde nok vært hakket mer redd om han lå der og ikke hadde noe å leve for, eller noe å bli frisk for. Bestefar er jo en gammel mann, men både han og jeg er fast bestemt på at han skal bli enda eldre, sier han til Dagbladet.

Nå sender vi mange varme tanker og lykkeønskninger Samuel Massies bestefar. Trykk på deleknappen for å ønske god bedring til Arne Ulvolden du også!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Northug er tilbake i skisporet – gjør comeback

Det er bare ett år siden Petter Northug (33) la opp. Men det holdt ikke så lenge. Nå er...

Politimannen stoppet alenemor uten bilseter: – Droppet boten og kjøpte bilseter til henne

Kevin Zimmermann jobber ved Milwaukee Police Department. Han stoppet nylig en bil med en mor og tre barn i....

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like...

Telefonsvindleren sa at datamaskinen hennes hadde virus. Svaret hennes tok tyren ved hornene

De siste årene har det vært mye snakk om svindlere som ringer deg opp og utgir seg for å...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun...