Hjem Kjendisnytt Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren hans, Arne Ulvolden (84) er igjen ute på reise. Denne gangen befinner de seg i India. Men torsdag forrige uke, tok turen en dramatisk vending.

Forrige uke var duoen i landsbyen Satyanarayan Pur, som ligger helt øst i India. En mann fra landsbyen var nede ved elva og og plukket krabber da en tiger sneik seg innpå han bakfra. Mannen ble bitt i nakken. To andre menn som også var med, slo tigeren så den til slutt stakk av. Mannen som ble bitt, døde av skadene. Det skriver den indiske avisa Jagran.

Nærmer seg menneskene på jakt etter mat

Samuel Massie og bestefaren så ikke angrepet selv, men befant seg i landsbyen like ved elva.

«I går var det et tigerangrep i landsbyen her, som drepte den ene naboen der vi bor», sier Samuel til Dagbladet på telefon fra Øst-India.

Ifølge Samuel, holder tigrene seg vanligvis på den andre siden av elven. Dermed har lokalsamfunnet og tigrene hatt en viss avstand mellom seg. Men på grunn av klimaendringer og mindre mat, har tigrene de siste årene kommet over elven.

LES OGSÅ: Samuel Massie forteller om alle diagnosene han fikk som barn

«Det har alltid vært tigere her, men nå som de ikke finner nok mat, kommer de nærmere og nærmere menneskene. Dermed kommer også menneskene nærmere tigrene for å kunne fiske og slikt. Så det er en kamp om ressursene her nede», sier Samuel til Dagbladet.

Støtter familien

Nå prøver Samuel og bestefaren så godt de kan og støtte familien til den avdøde.

«Vi var på besøk hos familien til den avdøde tidligere i dag, og de er jo helt sønderknust. Hele landsbyen er i sjokk. Det er vanvittig trist, og vi har prøvd å hjelpe til så mye vi kan. Det er jo viktig å være på utkikk etter tigere, men dette må man bare lære av. Nå er det ikke annet å gjøre enn å hjelpe til der man kan», sier han.

Oppdaterer på Instagram 

Samuel Massie oppdaterer ofte sine kanaler på sosiale medier hvor han forteller om turene med bestefar.

I forrige uke la han ut en video hvor han sammen med bestefaren sitter på en indisk sykkeltaxi. Han skriver:

«Meg og bestefar er i #India – og selv om han er 84 år – så stopper ikke det ham å komme seg ombord på sykkel taxien, skvist mellom meg og Rakesh gjennom Indias gater👌»

I sommer publiserte Samuel et minne fra da han og bestefaren var ombord i en luftballong. Ordene til Samuel inspirerer nå mange eldre til å leve livet.

«Når man ligger hjemme fra tur er det lov å mimre ut… Etter bestefar hoppet i fallskjerm klaget han på at han ikke fikk sett noe, det gikk for fort. Så her fikk jeg ham opp i en luftballong noen hundre meter over Øst-Europa, kurert ham for høydeskrekk og endelig oppnådd drømmen hans om å sveve som en fugl.

Sitat bestefar «dette er det største jeg har opplevd!»

Og slike kommentarer av en 84åring inspirerer meg godt! (Altfor mange eldre ser tilbake på ting og mimrer og glemmer at man fremdeles har mulighet til å skape nye minner.
RESPEKT TIL BESTEFAR :D)»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com