mandag, mai 25, 2020

Samuel Massie tar med seg kreftsyk bestefar på tur – «man må ut av sofaen – og velge livet!»

Mest lest nå

Eventyrlystne Samuel Massie ble kjent for oss nordmenn da han allerede som 17-åring dro på ekspedisjoner sammen med Jarle Andhøy.

Samuel var blant annet med på den fatale ekspedisjonen til Antarktis i 2011 hvor tre av mannskapet forsvant.

Siden den gang har Samuel gjort seg kjent gjennom flere programmer og som deltaker i «Skal vi danse». I år har han vært aktuell med et tv-programmet «Samuel og bestefar» hvor han drar verden rundt med sin kreftsyke bestefar.


Programmet har berørt og engasjert svært mange nordmenn som har latt seg begeistre av det nære forholdet deres.

Det blir nye turer 

I helga gjestet de to Skavlan, og kunne da fortelle at reisevirksomheten ikke er avsluttet, til tross for at helsa til bestefar Arne Ulvolden ikke er på topp. Samuel skrev en oppdatering på Instagram før de gikk på Skavlan hvor han beskriver det unike forholdet.

«Vi snakker om livet som har vært, og livet som skal bli. Vi snakker om døden og ikke minst hva vi vil fylle livet med. To generasjoner, men på samme reise i livet».

Helsa var heller ikke på topp før forrige utflukt. Den gang oppdatere Samuel følgerne sine på Instagram om hvordan det sto til før avreise.

«Siste helsesjekk timer før avreise. Legen var ikke kjempe positiv og forklarte velvillig om alle utfordringer vi kom til å møte på om vi reiste. Bestefars tale var klar – VI SKAL PÅ TUR, SAMUEL, – UANSETT», skrev han.

Og det var en tydelig stolt bestefar som var avbildet da reisen var et faktum.

Drar til Sydpolen

Neste reise er planlagt til nettopp Sydpolen og Antarktis hvor kameratene til Samuel forsvant i 2011. Selv om den kreftsyke bestefaren ikke er frisk har han ingen baktanker med å dra på tur sammen med barnebarnet.

– Man kan dø hjemme og, sier 83-åringen til TV 2.

Ikke redd for noe lenger

Samuel Massie har også publisert en post på Instagram hvor han skriver at bestefaren ikke er redd for noe lenger. Bestefaren sitter foran en PC på bildet hvor Samuel skriver:

«Vi har alle våre store utfordringer i livet vi må overkomme. – først slite som amatør før profesjonell.

En av de tingene den eldre garde sliter med er teknologi. Men bestefar er ikke redd for noe lenger. Han har skjønt gleden av Internett og her sitter han å chatter med venner fra hele verden som vi har truffet på tur. (Banner litt når han taster feil, men gir ikke opp)»

Vi elsker livsgleden og vennskapet til Samuel og Arne! Klikk på deleknappen dersom du også skal se neste sesong av «Samuel og bestefar»!

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter