Hjem Kjendisnytt Sannheten bak prinsesse Madeleines «nye» bursdagsbilde

Sannheten bak prinsesse Madeleines «nye» bursdagsbilde

I anledning prinsesse Madeleines 42-årsdag delte det svenske kongehuset et bilde som viser hele familien hennes. Bildet har fått mye ros og varme kommentarer, men det er også mange som har bemerket at det ikke er nytt.

Prinsesse Madeleine fylte 42 år mandag 10. juni, og det var mange som benyttet anledningen til å gratulere henne og ønske henne velkommen tilbake til Sverige.

Hemmeligheten bak bildet

Selv om bildet ser ut som et nytt familiefoto, er det i virkeligheten nesten ett år gammelt. Johan Tegel, assisterende informasjonssjef ved hoffet, forklarer til Expressen:

– Det er et nytt bilde i den forstand at det aldri har blir visst tidligere. Bildet ble nemlig tatt i forbindelse med kongens tronjubileum sommeren 2023.

De mest observante vil legge merke til at prins Nicholas ser mye yngre ut på bursdagsbildet. Han rekker bare til morens skulder på dette bildet, mens han på nyere bilder, som de som ble delt i april, ser ut til å ha vokst betydelig og nesten er på høyde med moren.

Det er lett å se at prins Nicholas har vokst mye det siste året. Foto: Privat

– Det er ofte slik vi gjør det. Ved offisielle anledninger tar man bilder i ulike konstellasjoner og publiserer dem etterhvert sier Johan Tegel.

Det er ikke uvanlig at hoffet bruker eldre bilder ved slike anledninger. For eksempel, da kongen fylte 78 år, ble han også hyllet med et bilde som ikke var nytt.

– Nei, det var et bilde som ble tatt for noen år siden. Vi har ikke mulighet til å ta nye bilder hver gang, sier Johan Tegel.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com