Hjem Historier fra livet Familiens kort ble avvist i butikken – Sara hylles for sin gode gjerning

Familiens kort ble avvist i butikken – Sara hylles for sin gode gjerning

Del
X

Sara Fleming var på matvarebutikken for å kjøpe varer til helgen. Da hun sto i kassen for å betale, la hun merke til at familien foran seg hadde problemer.

Familien foran henne besto av en mann, en jente og en gutt. Faren prøvde fortvilt å betale for varene, men fikk gang på gang avslag på kortet sitt. Til slutt forstod faren at det ikke var noe gale med kortet eller kortterminalen – han var blakk.

Ikke alle helter bærer kappe

Faren hadde gitt opp og var på vei til å sette varene tilbake i hyllene, da Fleming følte trang til å hjelpe.

– Det var som om jeg fikk et elektrisk støt i hjertet mitt, som fortalte meg at jeg måtte betale for dagligvarene til familien foran meg, skriver hun på Facebook.

Hun gikk bort til faren og tilbød seg å betale. Mannen så på Fleming, og ble dypt rørt av tilbudet hennes.

Damen som satt i kassen, kunne ikke tro det. Hun spurte flere ganger om Fleming var sikker på dette. Men Fleming var sikker på at det elektriske støtet hun fikk i hjertet, var et tegn fra høyere makter om at hun måtte hjelpe. Maten kostet 950 kr, og familien var veldig takknemlig.

Foto: Pxfuel

Faren ble så rørt av den gode handlingen at han kjente tårene presset på. Da klemte datteren seg rundt han. Videre betalte Fleming for sine egne varer, og la merke til at faren og barna hans ventet utenfor for å takke henne ordentlig. Da Fleming hadde pakket sammen varene i poser og skulle gå, gikk hun ut til familien.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke deg, sier faren.

Fleming fortalte at hun hadde vært i hans posisjon før selv, og nå hadde hun fått et tegn fra Gud som hadde bedt henne om å hjelpe.

Faren klemte Fleming og sa farvel. Når hun satt seg i bilen, begynte hun å gråte selv.

Traff igjen familien senere

Noen måneder senere gikk Fleming i kirken, og da så hun noen kjente fjes på benkene. Det var faren fra butikken og ungene hans. Fleming forklarte mannen sin hvem som satt ved siden av dem, og kjente tårene melde sin ankomst igjen. Hun var så glad for å se igjen familien og at det så ut som de hadde det bra.

Foto: Sara Fleming/Facebook

Flemings historie viser virkelig hvorfor vi må vise omtanke og hjelpe hverandre. I denne spesielle tiden vi er inne i, er dette relevant i aller høyeste grad. Mange mennesker sliter økonomisk. Strekk ut en hånd, dersom du har mulighet. Vær kjærlig og raus med andre mennesker og vis at du bryr deg. Del gjerne artikkelen om du synes det er et viktig budskap!

LES OGSÅ: Familien hadde bare 8 kroner – gikk gråtende fra Rema

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com