in

Sara og Ibrahim vant Sommerhytta – Avslører hva de skal gjøre med premien

Sara og Ibrahim vant Sommerhytta 2022
Sara og Ibrahim vant Sommerhytta 2022. Foto: Privat / Instagram

Det ble en uhyre spennende avslutning på årets sesong av «Sommerhytta». Og førsteplass, den stakk Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30) av med.

De siste ti ukene har fire kjærestepar kjempet om å vinne hytta de hver for seg i par bygget på Nes Strandhager på Hadeland.

Et av kriteriene for å delta i «Sommerhytta» er at man skal ha lite erfaring med det å bygge noe på forhånd. Det skaper både frustrasjon men også mestringsfølelse for deltakerne når de får ting til.


I finalen var det kjæresteparet Lina Langerud Heikkilä (31) og Eldan Naftaly Nysveen (33) som konkurrerte mot ekteparet Sara Meyer Boudaya (28) og Ibrahim Mahnin (30).

Og selv om det ble jevnt, var det til slutt Sara og Ibrahim som stakk av med seieren.

I et lengre innlegg på Instagram beskriver Sara sin glede over over å ha vunnet konkurransen, og hytta.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Meyer Boudaya (@saraboudaya)

– Det er fortsatt like surrealistisk nå, som det var ifjor. Vant vi virkelig?? Vi var utrolig heldige som vant, for fyyyysøren for en gjeng med flinke folk vi konkurrerte mot. Vi kjempet og kjempet, og vi ga aldri opp. Vi manifesterte gang på gang at vi skulle vinne, starter hun innlegget sitt med.

Hun skriver videre at paret langt i fra var sikker på å vinne, men at de motiverte seg selv med å sette det som er klart mål.

– Ikke fordi vi var sikre på at vi skulle vinne, men fordi vi måtte si det til oss selv, for at vi hele tiden skulle jobbe enda litt hardere. Det kreative presset, den harde konkurransen. De søvnløse nettene og de grytidlige morgnene. Venner vunnet, motivasjon funnet. De gode latterne og de morsomme øyeblikkene. Den forløsende dansen, og den stressa sansen. De gode naboene. Den fantastiske produksjonen. Den gjørmete, varme, kalde, skitne og rotete tilværelsen. Følelsen av å ikke skjønne noen ting, og følelsen av å mestre alle ting. Vondt i knær og rygg, og alltid spist opp av mygg. Alle kiloene tapt. Alle noccoene drukket, alle polarbrøene spist. Ødelagte klær, varierende vær. Utallige konkurranser tapt, og noen gullhammere vunnet. FOR ET EVENTYR DET HAR VÆRT, skriver Sara Meyer Boudaya.

Beholder hytta

Selv om vinnerne av «Sommerhytta» har mulighet til å selge hytta de har bygget og tjene seg gode kroner på det, har det ikke vært tema for Sara og Ibrahim.

– Vi har tenkt til å beholde den. Det er det vi ser frem til nå, og endelig ta den i bruk. Nå har vi ventet et helt år. Det har vært uproblematisk å vente, men det skal bli deilig å få nøkkelen, og stikke opp dit, forteller Ibrahim i et intervju med TV 2.

Hytta har de ikke kunne ta i bruk siden innspillingene av serien ble gjort i fjor sommer. Så nå kommer mesteparten av årets sommer til å bli brukt på deres nye hytte.

På Instagram skriver Sara:

– Dere lurer kanskje på hva vi skal i helgen? For første gang i livet kan vi endelig si, med den aller største stolthet og en tåre i øyekroken; VI SKAL PÅ HYTTA!!!!!🏡😭

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

rynker

Forbløffende naturlig metode som reduserer rynker

Linn Wiik

TV 2-programlederen møtte reaksjoner da hun ammet i Sofienbergparken