torsdag, mai 28, 2020

Sara Skorgan Teigen med nydelig fremføring på «Lindmo» – slik var Jahn Teigen som pappa

Mest lest nå

Fredag kveld kunne vi glemme alt som heter pandemi og nyte Sara Skorgan Teigen (35) og Anita Skorgan som fremførte duetten Adieu sammen på «Lindmo», til minne om Jahn Teigen.

Anita Skorgan og Jahn Teigens datter, Sara Skorgan Teigen, har valgt å leve et stille og rolig liv uten rampelys og rød løper. Under Jahn Teigens begravelse, ble hun derimot lagt merke av hele det norske folk da hun sang «Adieu».

Den ingen visste, var at det var kun tredje gangen Sara sang i en mikrofon.


– Jeg er så stolt

Nå forteller Anita Skorgan på Facebook hvor stolt hun er.

«Jeg er så stolt av dattera mi!» skriver Anita.

«Hun har sunget tre ganger i mikrofon i sitt liv. På Lindmo i morgen 3. april synger hun som om hun aldri har gjort noe annet i sitt liv … Modig, ærlig! Hun vil med dette takke folket for all kjærlighet vi mottok under Jahns bortgang. Og jeg.

I klippet nedenfor kan du høre litt av intervjuet hvor Sara forteller om hvordan Jahn Teigen var som pappa. Hun hyllet hvordan han hadde vært som far, og at han ikke var som alle andre.

– Han klarte liksom ikke å være vanlig. Han kunne ikke spise en brødskive normalt. Han måtte kutte den i seks biter og på hver skulle det være noe forskjellig, fortalte Sara og hyllet samtidig hans tilstedeværelse.

– Han var alltid utrolig våken og tilstede på en måte. Som et barn, som et voksent barn. Og det er jo veldig kult synes jeg, sa en tydelig beveget Sara Skorgan Teigen.

Du kan høre låta som ble fremført hos Lindmo ved å klikke HER. Trykk gjerne på deleknappen om du synes dette var rørende!

Også i bisettelsen sang Sara Skorgan Teigen «Adieu». Den kan du høre nedenfor.

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter