onsdag, juni 3, 2020

Sara Skorgan Teigen med sterkt innlegg: – Hvis sorg var et sted eller et rom

Mest lest nå

Sliter du med tørre og slitne føtter? Sjekk ut dette geniale trikset

Det er nok ingen overraskelse at føttene våre er svært viktige kroppsdeler, og følgelig også trenger stell og pleie for å fungere optimalt. Sunne...

Tirsdag 25. februar kom den triste nyheten om at Jahn Teigen hadde gått bort. Han døde på Ystad Sykehus i Sverige, 70 år gammel. Jahn Teigens datter, Sara Skorgan Teigen, har flere ganger uttrykt stor sorg etter farens bortgang. Men så ble det plutselig helt stille. Frem til nå.

Før helgen, la Sara Skorgan Teigen ut et sterkt bilde på Instagram med en sterk tekst til:

«Hvis sorg var et sted eller et rom, hvor ville den være, hvordan ville den se ut, hvordan ville det føles å være der, hva slags kvaliteter ville den ha, ville noen bodd der? Telt for fire personer, 2x 2,2m med broderi. Et telt for psykologiske reiser», skriver hun.


Mange har blitt rørt av innlegget, og det florerer med hjerter i kommentarfeltet.

Laget en far og datter-avtale

I motsetning til sin far, har Sara Skorgan Teigen valgt å leve et liv utenfor rampelyset. Men i et intervju med Anne Lindmo, fortalte hun at nå skal tre litt mer frem i offentligheten.

– Jeg har laget en far og datter-avtale med pappa, hvor jeg har lovet å handle i hans ånd. Vi var jo ikke helt enige om offentligheten og ikke. Jeg har alltid trivdes best med privatlivet i behold, men jeg handler i hans ånd så her er jeg, sa hun, og fortsatte med å fortelle om farens noe spesielle væremåte:

– Han klarte liksom ikke å være vanlig. Han kunne ikke spise en brødskive normalt. Han måtte kutte den i seks biter og på hver skulle det være noe forskjellig, sa hun.

– Han var alltid utrolig våken og tilstede på en måte. Som et barn, som et voksent barn. Og det er jo veldig kult synes jeg, sa hun videre.

Var på hva folk mente

Sara fortalte videre at hun alltid har vært litt var på hva andre folk mente om pappaen hennes, men at hun den siste tiden har satt pris på alle hyllester og brukt det som en enorm trøst.

– Jeg blir rørt bare jeg snakker om det. Og det er også litt av grunnen til hvorfor jeg hadde lyst til å være med her. Fordi jeg hadde lyst til å takke dem, sa hun.

LES OGSÅ: Les Sara Skorgan Teigens rørende minneord til sin pappa

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter