torsdag, mai 28, 2020

Sara Skorgan Teigen minnes faren foran hele Norge. Anita Skorgan: – Så stolt av datteren min

Mest lest nå

Fredag skal Sara Skorgan Teigen (35) og Anita Skorgan gjeste Lindmo. Der skal de fremføre duetten Adieu sammen, til minne om Jahn Teigen.

Anita Skorgan og Jahn Teigens datter, Sara Skorgan Teigen, har valgt å leve et stille og rolig liv uten rampelys og rød løper. Under Jahn Teigens begravelse, ble hun derimot lagt merke av hele det norske folk da hun sang «Adieu».

Den ingen visste, var at det var kun tredje gangen Sara sang i en mikrofon.


– Jeg er så stolt

Nå forteller Anita Skorgan på Facebook, at hun og Sara skal opptre på Lindmo på fredag med sangen «Adieu». De to skal også snakke om hvordan Jahn Teigens musikalske arv skal forvaltes videre.

«Jeg er så stolt av dattera mi!» skriver Anita.

«Hun har sunget tre ganger i mikrofon i sitt liv. På Lindmo i morgen 3. april synger hun som om hun aldri har gjort noe annet i sitt liv … Modig, ærlig! Hun vil med dette takke folket for all kjærlighet vi mottok under Jahns bortgang. Og jeg.

Hva betyr adieu?

Sara skrev et vakkert minneord på Instagram etter sin fars bortgang

«Si meg, hva betyr adieu?» begynte hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Si meg, hva betyr adieu? En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar. Jeg sitter her i stuen din. Omringet av minner, bilder, priser, bøker, gaver fra fansen, blomster og lys. Jeg mangler ord, men det er noe med frø. For spørsmålet som gjentar seg er: hvor er du nå? Men svaret kommer og er enkelt: du er jo her, spirende og høyst levende inni meg. Jeg overøses av kjærlighet og varme fra alle kanter, familie, venner, fremmede, media, folket! Og jeg ser frøene du har plantet gjennom sangene og energien din overalt, i folket, som du var så glad i og følte så stort ansvar for, elsket å underholde og snakke med. Du så på dem og behandlet dem som familie. Jeg er så stolt av deg pappa, alt jeg ser er et stort, spirende blomsterhav i ditt sted. Jeg skulle ønske du hadde opplevd disse dagene, min venn. Du får rørende kritikker! Kulturministeren kaller deg for en nasjonalskatt! De flagger på halv stang. Og jeg berøres av at folket har begynt å spleise for å støtte din siste reise. Jeg vet ditt ønske var en offentlig bisettelse, så jeg ønsker varmt velkommen til alle: onsdag 11.03, kl.12.30 i Tønsberg Domkirke, som vil ledes av Biskop Per Arne Dahl. (Familie, venner og kolleger først og så fyller vi opp det som er igjen av plasser.) Så hva betyr adieu? Det må bety på gjensyn. For jeg ser deg plutselig nå i alle de du har sådd frø i. En velkjent optimisme lyser opp i deres øyne og jeg møter deg igjen. Fra hjertet, takk for alt. Du er uerstattelig. 🌞

Et innlegg delt av Sara Skorgan Teigen (@saraskorganteigen)


«En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar.

Jeg sitter her i stuen din. Omringet av minner, bilder, priser, bøker, gaver fra fansen, blomster og lys. Jeg mangler ord, men det er noe med frø. For spørsmålet som gjentar seg er: hvor er du nå?

Men svaret kommer og er enkelt: du er jo her, spirende og høyst levende inni meg.

Jeg overøses av kjærlighet og varme fra alle kanter, familie, venner, fremmede, media, folket! Og jeg ser frøene du har plantet gjennom sangene og energien din overalt, i folket, som du var så glad i og følte så stort ansvar for, elsket å underholde og snakke med. Du så på dem og behandlet dem som familie. Jeg er så stolt av deg pappa, alt jeg ser er et stort, spirende blomsterhav i ditt sted.

Jeg skulle ønske du hadde opplevd disse dagene, min venn. Du får rørende kritikker! Kulturministeren kaller deg for en nasjonalskatt! De flagger på halv stang. Og jeg berøres av at folket har begynt å spleise for å støtte din siste reise.

Jeg vet ditt ønske var en offentlig bisettelse, så jeg ønsker varmt velkommen til alle: onsdag 11.03, kl.12.30 i Tønsberg Domkirke, som vil ledes av Biskop Per Arne Dahl. (Familie, venner og kolleger først og så fyller vi opp det som er igjen av plasser.) Så hva betyr adieu? Det må bety på gjensyn. For jeg ser deg plutselig nå i alle de du har sådd frø i. En velkjent optimisme lyser opp i deres øyne og jeg møter deg igjen.

Fra hjertet, takk for alt.

Du er uerstattelig.»

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter