søndag, april 18, 2021

Sara Skorgan Teigen tror faren Jahn hadde elsket dette: – Glad og rørt

Mest lest nå

På ettårsdagen etter Jahn Teigens død, avsluttes auksjonen av gjenstander han har samlet gjennom et langt liv i rampelyset.

Etter at Jahn Teigen døde i fjor brukte datteren Sara våren på å rydde ut av tre store hus. Artisten hadde samlet på absolutt alt gjennom sitt 70 år lange liv.

En stor samlingen instrumenter, kostymer, gullplater, plakater, fotografier, møbler og Jahn Teigens enorme vinylsamling ble lagt ut for auksjon på Grev Wedels Plass Auksjoner.


Da det ble kjent at Teigen-effekter skulle auksjoneres bort var Sara Teigen klar på at dette ikke handlet om hennes egen økonomi.

– Vi gjør ikke dette for å håve inn penger, men det er ingen hemmelighet at pappa etterlot seg betydelig gjeld. Når det er sagt, har jeg virkelig sansen for måten han brukte pengene sine på mens han levde, uttalte hun til VG da nyheten om auksjonen ble kjent.

sara skorgan teigen
Sara Skorgan Teigen da hun gjestet Lindmo.

Pappa ville elsket det

Og hittil har det kommet bud for godt over to millioner kroner, melder VG på dagen ett år etter at Teigen døde.

– Jeg er både glad, lettet og rørt over utfallet av auksjonen, sier Sara Skorgan Teigen.

Hun setter pris på at så mange har respondert slik de har, og håper tingene har funnet frem til dem som får mest glede av dem.

Sara Skorgan Teigen sier videre at hun er spesielt glad for at ildsjeler som Nick Sandberg og Tønsberglivet gjennom auksjonsutstillingen har oppdaget verdien av disse tingene, og med hjelp av en folkeinnsamling vil lage et eget Teigen Museum i Tønsberg.

– Jeg vet at pappa ville elsket dette, og med et så positivt utfall som vi opplever, er det litt som om han skulle gjort det selv, sier hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter