Hjem Nyheter SAVNET: Har noen sett Willy?

SAVNET: Har noen sett Willy?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

80 år gamle Willy Lien fra Fredrikstad ble rapportert savnet fra sitt hjem ved Riverside onsdag.

Lien, en anerkjent figur i lokalsamfunnet og tidligere lektor ved Christianslund videregående skole, nå Frederik II, har vært savnet siden onsdag.

Lien ble sist sett av familien tirsdag kveld. Da gikk han kledd slik:

  • Svarte sko
  • Sort treningsbukse
  • Blå vinterjakke med hette.

Siden den gang har det ikke vært noen tegn til den eldre mannen, noe som har initiert en bred leteaksjon ledet av politiet i området rundt Fredrikstad, spesielt fokusert på elveløpene i nærheten.

Krimsjef Geir Willadsen uttaler til Fredrikstad Blad at det er grunn til å anta at Lien kan ha havnet i vannet, ut ifra hvor han bor. Leteaksjonen har blitt trappet opp med bruk av politibåter, vannscootere, og droner for å få et så godt overblikk som mulig. Willadsen informerer at søket vil fortsette gjennom helgen og inn i neste uke, med mulighet for assistanse fra brannvesenet ved behov.

– Vi har en teori om at han kan ha falt i vannet. Dette ut fra beliggenheten til den savnedes bopel. Vi har vært ute med politibåten og i øyeblikket søker vi med vannscootere, sier han til avisen.

Familien til Lien har, i samråd med politiet, valgt å gå ut i media for å etterlyse ham og ber om publikums hjelp til å finne ham.

– Nå håper både vi og politiet på publikums hjelp med å finne ham, sier de pårørende i følge avisen. Willadsen legger til at tips fra publikum ofte kan være avgjørende i slike saker og oppfordrer alle som har informasjon til å kontakte politiet.

Enhver med informasjon som kan bidra i letingen etter Willy Lien oppfordres til å kontakte politiet på 02 800. Del gjerne denne saken.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com