in

Savnet mann (23) ble funnet død i sjøen i Arendal

Den savnede Endre Müller Gjendem. Bildet er fra en annen anledning. Foto:Privat

Det var Endre Müller Gjendem som ble funnet død i sjøen utenfor Arendal mandag formiddag.

Politiet i Agder gikk nylig ut og ba publikum om tips etter at en mann lørdag ble meldt savnet fra Arendal.

Lørdag kveld 6. august i 21-tiden mottok politiet en bekymringsmelding om at en mann ikke hadde møtt til en avtale lørdag formiddag.


Den savnede var Endre Müller Gjendem, 23 år gammel. Han ble sist sett ved utestedet Madam Reiersen i Arendal natt til lørdag 6.8.22, rundt klokken 02.15.

Nå bekrefter poltiet at de etter obduksjon har identifisert Endre Müller Gjendem som personen som ble funnet død i sjøen utenfor Tyholmen i Arendal 8. august.

– Sikker dødsårsak vil ikke fremkomme før den endelige obduksjonsrapporten foreligger, men basert på den foreløpige rapporten er hypotesen om straffbar handling ikke styrket, sier seksjonsleder etterforskning ved Arendal og Froland politistasjon, Helge Torsvik, i en pressemelding fra politiet.

Torsvik sier videre at det fremstår som mest sannsynlig at dette dreier seg om et uhell.

Politiet og frivillige mannskaper gjorde søndag grundige søk i Arendal sentrum uten hell. Brannvesenet satt mandag inn dykkere i søket, og det var disse som fant den omkomne.

I forbindelse med etterforskningen ber politiet om opplysninger fra folk som kan ha observert eller hatt kontakt med mannen i det aktuelle tidsrommet.

– Vi etterforsker bredt, og ønsker vitneobservasjoner og informasjon fra folk som kan ha snakket med han. Alt kan være av interesse, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland til VG

Pårørende har samtykket til at politiet går ut med navn og bilde i forbindelse med saken.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Anne-Elisabeth Hagen

Ny etterforskningsledelse i Lørenskogsaken

Eier fant hunden sin «regelrett henrettet» – nå har politiet henlagt saken