lørdag, desember 7, 2019
Kjendisnytt Se Barbra Streisand og Kris Kristoffersons gjenforening 43 år...

Se Barbra Streisand og Kris Kristoffersons gjenforening 43 år etter duetten i «A star is born»

-

Det er hele 43 år siden Barbra og Kris spilte i den originale versjonen av filmen «A star is born». Nyinnspillingen med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollene, har vært en stor suksess. Men de slår likevel ikke Barbra og Kris versjon.

I april i år, delte Barbra Streisand et bilde av seg selv og Kris Kristofferson på Twitter. Under bildet skrev hun:

«Det var så herlig å se min venn Kris som stakk innom i går. Følg med …» Og fansen begynte å spekulere i hva denne gjenforeningen betydde. Ryktene gikk, men ingen visste noen ting. Ikke før nå nylig. Det skriver nettsiden Inspire More.

Foto: Barbra Streisand / Twitter

Kris kom opp på scenen

Under en konsert Barbra nylig holdt i Hyde Park i London, kom plutselig Kris opp på scenen. «Her er en sang som vi sang sammen i filmen. Jeg elsker denne sangen», sa Barbra.

Og så begynte duoen å synge sangen «Lost inside of you» fra filmen. Og selv om duoen ikke hadde sunget sammen på mange tiår, sang de den helt perfekt. Og kjemien var der fortsatt. Hadde man ikke visst bedre, skulle man tro de var kjærester.

Foto: YouTube

Vant to Oscar og fem Golden Globe

«A star is born» er en amerikansk filmmusikal fra 1976. Filmen er regissert av Frank Pierson. Filmen vant en Oscar for beste originalmusikk, og en Oscar for beste sang til Barbra Streisand og Paul Williams for låten «Evergreen».

Filmen vant også fem Golden Globe Awards for beste musikal eller komedie, beste mannlige og kvinnelige hovedrolle i en musikal eller komedie, beste originalmusikk og beste sang.

Suksess med nyinnspilling

I 2018 ble filmen spilt inn på nytt med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollene. Denne filmen ble nominert til flere priser, blant annet fem Golden Globes. Men den vant ingen.

Her kan du se den fantastiske opptredenen fra Hyde park i London:

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...