Forsiden Kjendisnytt Se Barbra Streisand og Kris Kristoffersons gjenforening 43 år etter duetten i...

Se Barbra Streisand og Kris Kristoffersons gjenforening 43 år etter duetten i «A star is born»

Det er hele 43 år siden Barbra og Kris spilte i den originale versjonen av filmen «A star is born». Nyinnspillingen med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollene, har vært en stor suksess. Men de slår likevel ikke Barbra og Kris versjon.

I april i år, delte Barbra Streisand et bilde av seg selv og Kris Kristofferson på Twitter. Under bildet skrev hun:

«Det var så herlig å se min venn Kris som stakk innom i går. Følg med …» Og fansen begynte å spekulere i hva denne gjenforeningen betydde. Ryktene gikk, men ingen visste noen ting. Ikke før nå nylig. Det skriver nettsiden Inspire More.

Reklame

Foto: Barbra Streisand / Twitter

Kris kom opp på scenen

Under en konsert Barbra nylig holdt i Hyde Park i London, kom plutselig Kris opp på scenen. «Her er en sang som vi sang sammen i filmen. Jeg elsker denne sangen», sa Barbra.

Og så begynte duoen å synge sangen «Lost inside of you» fra filmen. Og selv om duoen ikke hadde sunget sammen på mange tiår, sang de den helt perfekt. Og kjemien var der fortsatt. Hadde man ikke visst bedre, skulle man tro de var kjærester.

Foto: YouTube

Vant to Oscar og fem Golden Globe

«A star is born» er en amerikansk filmmusikal fra 1976. Filmen er regissert av Frank Pierson. Filmen vant en Oscar for beste originalmusikk, og en Oscar for beste sang til Barbra Streisand og Paul Williams for låten «Evergreen».

LES OGSÅ
Jon Bon Jovi har åpnet to restauranter der fattige kan spise gratis

Filmen vant også fem Golden Globe Awards for beste musikal eller komedie, beste mannlige og kvinnelige hovedrolle i en musikal eller komedie, beste originalmusikk og beste sang.

Suksess med nyinnspilling

I 2018 ble filmen spilt inn på nytt med Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollene. Denne filmen ble nominert til flere priser, blant annet fem Golden Globes. Men den vant ingen.

Her kan du se den fantastiske opptredenen fra Hyde park i London:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT