Forsiden Kjendisnytt Se Bettans rørende kjærlighetserklæring til sin avdøde ektemann

Se Bettans rørende kjærlighetserklæring til sin avdøde ektemann

Elisabeth Andreassens ektemann døde for snart tre år siden. Lørdag hadde han fødselsdag, og Bettan benyttet anledningen til å hedre han med en kjærlighetserklæring på Facebook.

Tor Andreassen, Elisabeth Andreassens ektemann, døde brått og uventet av et hjerteinfarkt i juni 2016 mens han og Bettan var sammen på familiens hytte på Brønnøya. Tor ble bare 64 år gammel. Paret var gift i 22 år, og hadde døtrene Anna og Nora sammen.

«Du vil aldri bli glemt»

Lørdag 13. april hadde Tor fødselsdag. I anledning dagen, la Elisabeth Andreassen ut en post på Facebook med bilder og noen rørende ord:

«Kjære Tor. Du vil aldrig, aldrig bli glemt. 13 april var din bursdag. Beste Tor», skrev hun sammen mange hjerter og flere bilder av Tor.

Innlegget har i skrivende stund fått over 2000 likes og over 500 har lagt igjen en kommentar.

Alltid nyforelsket

Det var ingen tvil om at Bettan og Tor var dypt forelsket i hverandre i alle årene de var sammen. I 2012, fortalte Bettan til Dagbladet hvordan de paret holdt liv i kjærligheten.

LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene
LES OGSÅ
Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

«Vi er flinke til å kose oss og tenker på den andre hele tiden. Det er viktig ikke å være egoistisk. Tor og jeg har så stor respekt for hverandre. Det er selve grunnsteinen. Man må behandle sine nærmeste som om man nettopp har møtt dem eller er nyforelsket», sa hun den gangen.

Funnet ny kjærlighet

I minnetalen i bisettelsen, sa Bettan følgende:

«Du var verdens beste ektemann. Du var verdens beste venn. Vi hadde et svært bra liv. Vi hadde det så fint sammen og hadde ingen usannheter. Vi hadde det moro og serverte hverandre alltid kaffe. Han var den perfekte mann og far.»

Rett før jul i fjor, ble det kjent at Bettan har funnet kjærligheten på ny med Øystein Sørum. Han driver et sikkerhetsselskap innen jernbanedrift. Bettan har ved flere anledningen uttalt at hun er veldig forelsket.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet