fredag, juni 5, 2020

Se Bettans rørende kjærlighetserklæring til sin avdøde ektemann

Mest lest nå

Elisabeth Andreassens ektemann døde for snart tre år siden. Lørdag hadde han fødselsdag, og Bettan benyttet anledningen til å hedre han med en kjærlighetserklæring på Facebook.

Tor Andreassen, Elisabeth Andreassens ektemann, døde brått og uventet av et hjerteinfarkt i juni 2016 mens han og Bettan var sammen på familiens hytte på Brønnøya. Tor ble bare 64 år gammel. Paret var gift i 22 år, og hadde døtrene Anna og Nora sammen.

«Du vil aldri bli glemt»

Lørdag 13. april hadde Tor fødselsdag. I anledning dagen, la Elisabeth Andreassen ut en post på Facebook med bilder og noen rørende ord:


«Kjære Tor. Du vil aldrig, aldrig bli glemt. 13 april var din bursdag. Beste Tor», skrev hun sammen mange hjerter og flere bilder av Tor.

Innlegget har i skrivende stund fått over 2000 likes og over 500 har lagt igjen en kommentar.

Alltid nyforelsket

Det var ingen tvil om at Bettan og Tor var dypt forelsket i hverandre i alle årene de var sammen. I 2012, fortalte Bettan til Dagbladet hvordan de paret holdt liv i kjærligheten.

«Vi er flinke til å kose oss og tenker på den andre hele tiden. Det er viktig ikke å være egoistisk. Tor og jeg har så stor respekt for hverandre. Det er selve grunnsteinen. Man må behandle sine nærmeste som om man nettopp har møtt dem eller er nyforelsket», sa hun den gangen.

Funnet ny kjærlighet

I minnetalen i bisettelsen, sa Bettan følgende:

«Du var verdens beste ektemann. Du var verdens beste venn. Vi hadde et svært bra liv. Vi hadde det så fint sammen og hadde ingen usannheter. Vi hadde det moro og serverte hverandre alltid kaffe. Han var den perfekte mann og far.»

Rett før jul i fjor, ble det kjent at Bettan har funnet kjærligheten på ny med Øystein Sørum. Han driver et sikkerhetsselskap innen jernbanedrift. Bettan har ved flere anledningen uttalt at hun er veldig forelsket.

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter