torsdag, juni 4, 2020

Se bildene fra dåpen til prins Prins Harry og Meghans sønn

Mest lest nå

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Noen ganger tar livet en uventet vending. Bella ble født med en mitokondriesykdom. Ifølge Helse Norge er Mitokondriesykdommer en gruppe sjeldne sykdommer knyttet til forstyrrelser...

Lørdag ble prins Harry og Meghans sønn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor døpt. Seremonien var privat, men paret har nå delt bilder fra dåpen.

Lille Archie ble døpt i St George’s Chapel på Windsor Castle lørdag i en dåpskjole som er brukt av alle dronningens oldebarn. Archies søskenbarn, prins George (5), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1) ble alle døpt i den samme kjolen. Det er en relativt ny kjole, men den er en kopi med røtter tilbake til dronning Victorias tid på 1800-tallet.

Men stikk imot all tradisjon, fikk ikke britene følge den store begivenheten på TV. Denne avgjørelsen har prins Harry og Meghan fått mye kritikk for.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Hedrer prinsesse Diana

Men nå har paret delt to bilder fra den store dagen. Ett av dåpsbarnet sammen med hans to foreldre, og et av barnet sammen med foreldrene, prins William og Hertuginne Kate, prins Charles og hertuginne Camilla, og Meghans mor, Doria Ragland. Mellom Ragland og prins William står to ukjente kvinner, som skal være prins Harrys tanter, og prinsesse Dianas søstre, Lady Jane Fellowes og Lady Sarah McCorquodale.

Dette er Harry og Meghans måte å hedre avdøde prinsesse Diana på.

Dronning Elizabeth hadde andre planer denne lørdagen, og kunne ikke delta.

harry og meghan
Foto: Chris Allerton / SussexRoyal

Takker for støtten

På Instagram, skriver paret: «I morges ble hertugen og hertuginnen av Sussex’ sønn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, døpt i en privat seremoni på Windsor Castle, ledet av erkebiskopen av Canterbury, Justin Welby.»

«Hertugen og hertuginnen er svært glade over å kunne dele denne gleden med folket, som har vært svært støttende siden sønnen deres kom til verden. De takker for varmen de har mottatt i forbindelse med fødselen og dette spesielle øyeblikket», står det videre.

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter