lørdag, april 4, 2020

Se de nydelige bildene av hundene som våker over valpene sine

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Disse bildene av de to golden retrieverne som våker over de syv valpene sine, har fått folk over hele verden til å legge hånden over hjertet og si «Ååååååh» i kor. Ta en titt du også, så skjønner du hvorfor.

Det er YouTube kanalen Viral Paws som har lastet opp videoen. Videoen ble først publisert i april i fjor, og har siden da blitt sett nesten 12 millioner ganger.

De to stolte foreldrene har fått syv nydelige valper. Det var eierne av hundene som filmet dem og tok bildene som nå går verden rundt.

Det var vanskelig for eierne å holde de små valpene fra hverandre. Derfor fikk hver og en av dem hvert sitt halsbånd i hver sin farge.

Foto: Viral Paws/YouTube

Tøft mammaliv

I videoen ser vi først valpene fra de er nesten helt nyfødte. De tumler rundt og prøver å stå på de små, vinglete benene sine. Men foreldrene passer på. De slipper ikke de små valpene ut av syne, og sørger for at de alltid er trygge i sin utforsking av verden.

Senere i videoen ser vi at de små valpene ligger og sover. Det gjør også moren. Det er tøft å ta vare på syv, viltre små. Men pappaen våker over familien sin. Han ligger ved morens side, og har lagt hodet sitt over henne som for å si: «Bare slapp av du. Jeg passer på.»

Foto: Viral Paws/YouTube

Kjærlige og trygge

Mange har kommentert videoen, og latt seg sjarmere av den flotte familien.

«Dette hundeparet ser mer kjærlige og trygge ut enn et menneskepar», skriver en.

«Jeg elsker at faren ikke sover. Han holder seg våken og passer på valpene og moren. Flink gutt», skriver en annen.

«Måten han hviler hodet sitt på hennes som for å si: «Bra jobbet, mamma. Jeg er stolt av deg», skriver en tredje.

Her kan du se hele videoen av den nydelige firbeinte familien:

LES OGSÅNy forskning: Hundeeiere lever lenger enn hundeløse mennesker

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...