søndag, juni 13, 2021

Se de nye bildene av smellvakre prinsesse Märtha Louise – «Gorgeous», sier Durek

Mest lest nå

Prinsesse Märtha Louise har delt bilder og video fra studio der vignetten til dokuserien Märtha ble laget.

Prinsessen har nylig delt bilder fra opptaket av introen til serien «Märtha» på Instagram. Her får vi se både studio, og fotografenes displayer – og ikke minst en utrolig vakker prinsesse Märtha Louise.


Kommentarfeltet er naturlig nok overbegeistret – og det er ikke rart, for sjelden har Märtha matchet ideene vi har om en eventyrprinsesse som hun gjør her.

– Flotte kvinnen jeg får leve sammen med. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig over å få være mannen din, kjære du. Elsker deg – du er månen og stjernene for meg, sier Durek Verret romantisk i kommentarfeltet.

Märtha Louise har på seg en nydelig turkis kjole og et strikket skjerf.

Vignetten som ferdig produkt er også delt på instagramsiden hennes.

– Jeg er overveldet og takknemlig av all den fantastiske responsen jeg har fått av så mange av dere så langt. Tusen, tusen takk. Jeg er lei meg for at jeg ikke har fått svart alle, men vit at jeg setter pris på alt dere deler med meg, sier Märtha Louise i kommentaren.

Hun forteller at det å ha kamera så nært på til tider har vært ekstremt krevende, særlig pga den livssituasjonen vi har vært i med tung sorg og Korona på toppen av det hele, og takker et fantastisk forståelsesfullt team på Mothership Entertainment for at dette har gått så bra som det har kunnet.

– Takk for tålmodighet, lange dager, MYE hest og vakker klipping som gjør at jeg virkelig, og kanskje for første gang, kan si: «Ja, dette er meg.», avslutter hun innlegget med.

LES MER:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter