in , ,

Se de utrolige før-og-etterbildene av eks-narkomane Ginny

Virginai «Ginny# Burton var avhengig av heroin, og har 17 dommer på rullebladet.

Gjennom Instagram-kontoen sin forteller hun de som kjemper mot  avhengighet eller sliter med andre ting: Det er aldri for sent å endre seg.

View this post on Instagram

A post shared by V Ginny Burton (@vginnyburton)


48 år gamle Virginia Burton bor i Rochester, som er en av forstadene til  Washington. I mai ble uteksaminert fra University of Washingtons med en bachelorgrad i statsvitenskap. Burton planlegger å ta mastergrad og drømmer om å jobbe med juss.

Dagen hun fikk eksamenspapirene var en følelsesladet dag, ikke bare for Burton, men også for hennes tre barn Joseph (29), Jordan (28) og Gia (15)

– Jeg begynte å gråte så snart seremonien startet. Jeg hadde sviktet meg selv så lenge. Jeg har alltid følt at folk som meg fra ødelagte hjem ikke får lov til å oppleve gode ting. Men det kan vi, sier hun til Today

Før-og-etter-bildene av en avmagret rusavhengig Ginny fra 2005 står i sterk i kontrast til den smilende og friske fru Burton med studentlue og eksamenskappe. Washington Times skriver at bildene har skapt overskrifter verden rundt.

– Jeg trodde ærlig talt at jeg skulle dø på en parkbenk med en nål i armen eller en pistol mot hodet. Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier trodd at livet mitt ville se ut som det gjør i dag, skriver hun til bildet hun har delt på Instagram. 

At Burton, som også nylig har feiret sju års bryllupsdag, har lykkes så godt virker nesten surrealistisk når hun forteller hvordan livet hennes startet. 

Ginny var et av syv barn. Da faren omsider kom ut av fengsel stakk han av.  Ginny og søsknene satt alene igjen med moren som selv var både narkoman og langer. Den første gangen moren delte marihuana med Ginny og søsknene, var Ginny bare sju år. Det ble innledningen til en tung ruskarriere. Som 12-åring debuterte hun med meth-amfetamin og senere også heroin. 

Burton traff bunnen i 2012. Hun ble ilagt nok en fengselsdom. Totalt har hun 17 dommer på rullebladet. Fire av dem er med fengselstraff. 

Da hun ble arrestert var hun i et forhold med en voldelig kjæreste. Dop hjalp henne å rømme virkeligheten hun var fanget i. 

– Barna mine tok tak i anklene mine når jeg gikk inn på kjøkkenet fordi det var der jeg røykte crack, forteller Burton til Today, og legger til at livet hennes var et mareritt. 

Mens kriminelle flest trolig pleier å synes det er dumt å bli arrestert, forteller hun at hun så på dagen som en redning.

I forbindelse med soningen fikk Ginny også behandling for narkotika-avhengigheten. Selv om hun i dag lever et liv hun tidligere ikke i sine villeste fantasier turde å drømme om, så understreker hun at det er viktig å hele tiden være bevisst og passe på så hun ikke får tilbakefall. 

I et av innleggene på Instagram-kontoen hennes skriver hun at hun har brukt dop lenger enn hun ikke har gjort det. 

Det at hun har så lang periode bak seg med rusmisbruk, gjør at hun fortsatt drømmer om narkotika 4 av 7 netter i uken. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

rema1000

Familien hadde bare 8 kroner – gikk gråtende fra Rema

En hel russisk bataljon utslettet – Så mange som 1000 soldater kan ha gått i den ukrainske fellen