in

Se den fantastiske makeoveren av den 76 år gamle damen

76 år gamle Phoebe mistet helt gløden etter hun måtte flytte fra hjemmet sitt, og like etterpå mistet sønnen sin.

Phoebe flyttet fra hjemmet sitt i Vermont der hun hadde bodd i 49 år. Flyttingen tok hardt på Phoebe og hun beskriver det som ødeleggende. Så ødeleggende at det gjorde henne syk.

Kort tid etter flyttingen, mistet hun sønnen sin. Det skriver nettsiden Faith Tap.


Foto: YouTube

Mistet livsgnisten

Phoebe mistet helt interessen ved alt i livet, også til å ta vare på seg selv. Etter en lang og tøff periode, fikk hun etter hvert hodet over vannet. Da la hun merke til hvor grå og trist hun så ut.

Phoebe begynte å se på make-over videoer på YouTube, og kom over YouTube-kanalen til Christopher Jon Hopkins, mest kjent som «Makeover Guy».

76-åringen ble så imponert over Christopher, og jobben han gjorde med andre damer som trengte en makeover. Hun tok kontakt, og ble plukket ut til å få møte ham.

Foto: YouTube

Stråler etter forvandlingen

I begynnelsen av videoen, ser vi hvordan Phoebe ser ut før makeoveren. Så begynner Christopher å jobbe med henne, og forvandlingen er helt fantastisk.

Phoebe får byttet ut brillene med kontaktlinser, hun får nye klær, ny sveis og ny make-up.  Man kan virkelig se hvordan Phoebe stråler på slutten av videoen.

Nyter livet

Phoebe sier selv at hun føler seg mye freshere og yngre. Hun forteller at hun også har fått en helt ny innstilling til livet. Hun har funnet igjen sin positive holdning, og forteller at hun klarer å uttrykke glede og nyte livet her og nå.

LES OGSÅ: Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

«Jeg føler meg ganske bra for tiden», sier hun.

«Jeg lever dag for dag og lærer meg å leve på en helt ny måte», sier hun videre.

Det er ingen tvil om at Phoebe ser både helt fantastisk ut, og mange år yngre etter make-overen. At hun har fått selvtilliten og gleden tilbake, er også helt fantastisk.

Se den fantastiske makeoveren her:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Elefant og hund var bestevenner. Så ble de adskilt. Se den rørende gjenforeningen

Kvinnen ble oppringt fra skolen fordi datteren hennes hadde slått en elev – tilsvaret hennes blir hyllet