lørdag, januar 16, 2021

Familie i karantene lager herlig karantenedans – sett av 2 millioner på få dager

Mest lest nå

Coronaviruset tvinger mange til å bli hjemme i karantene.

Det kan bli ganske kjedelig å være isolert fra resten av samfunnet. Man sitter hjemme, ser på tv, vasker huset, bretter klær og tvinner tommeltotter.

Men dersom man bruker kreativiteten kan man finne på noe skikkelig gøy.


En familie fra New Zealand har nemlig laget en musikkvideo som handler om livet i karantene. Den har blitt ekstremt populær på kort tid og sprer glede til hele verden.

“Lockdown boogie”

Familien Buchanan, som består av mor, far, sønnen Jack og datteren Jo, spilte inn er utrolig underholdende musikkvideo med navnet “Lockdown boogie”.

Det var Jack som fikk idéen om å lage videoen. Sangen handler om hvordan coronaviruset tvinger familien til å holde seg hjemme – noe som fører til at familiemedlemmene går hverandre på nervene. Gjennom dansen kurerer de og fjerner frustrasjonen på hverandre.

Foto: Youtube

Sett av millioner

Videoen er allerede sett over to millioner ganger på Youtube. Familiens video blir hyllet av mennesker over hele verden, og New Zealands finansminister Grant Robertson har til og med delt videoen på nettet.

Det er så fint å se en familie som har så det gøy med seg selv der hjemme. Mange familier har ikke mye tid sammen vanligvis, når begge foreldrene er i arbeid. Få det beste ut av denne tiden og kanskje kan det gi minner for livet. Lykkelige minner, selv om de er et resultat av en krisesituasjon, skrev Grant Robertsom, ifølge New Zealand Herald.

Se klippet under

Vi takker familien for et herlig initiativ til å spre glede i disse tider. Del artikkelen for å spre den artige videoen videre til andre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter