lørdag, juli 11, 2020

Se den herlige reaksjonen til papegøyen når han ser Pavarotti på TV

Mest lest nå

Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli gammel

De fleste foreldre har nok opplevd det. En fase hvor barnet ditt tror at han eller hun vet mer enn deg om det meste. De kan mer enn foreldrene om selve livet, om kjærlighet, ja om alt.

Over en million har sett det morsomme klippet av papegøyen som hermer etter Pavarotti.

Å ha en papegøye i hus kan by på ganske mange morsomme øyeblikk da papegøyer er både fascinerende og intelligente. Mange er også utrolig flinke til å snakke, og de hermer gjerne etter lyder. Spesielt lyder med høye frekvenser. Men å ha en papegøyer er tidkrevende og altoppslukende.

Papegøyer krever mye av deg, og kan fort kjede seg dersom den ikke aktiviseres og får nok oppmerksomhet. Å ha en papegøye som kjæledyr er derfor noe en bør tenke svært nøye i gjennom på forhånd. Noen bruker TV som underholdning for papegøyen, og da kan en få høre mye morsomt fra den lille tv-titteren.


Hermer etter Pavarotti

I 1986 skrev den italienske sangeren Lucio Dalla låten «Caruso», som er en låt som er laget til minne om Ernrico Caruson – en av Italias mest velkjente operatenorer og en av de mest berømte operasangere i operaens historie.

I klippet nedenfor får vi se et videoklipp av selveste Luciano Pavarotti som synger den berømte låten på TV. Mannen som står bak videoklippet var raskt ute med kamera da han skjønte at familiens kjæledyr også fikk den vakre sangen med seg, og at den lille fuglen likte godt det han hørte. Han stemmer nemlig i sammen med Pavarotti til familiens store overraskelse.

Foto: YouTube

Sett av over en million

Heldigvis reagerte eieren raskt når papegøyen sang med, og delte deretter videoen på sosiale medier. Klippet han siden blitt sett av over en million mennesker.

Her kan du se det herlige klippet. Imponert? Del gjerne videoen videre!

SE OGSÅ: Naboene klagde på bråk fra leiligheten mens mannen var på jobb. Så satte han opp et kamera

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter