in ,

Se den rørende gjensynsgleden, da hunden treffer dyrlegen som reddet livet hans

Den lille hunden stod bundet fast til et tre, da det brøt ut brann i trærne. Da brannvesenet kom, var den brune og hvite hunden nesten spist opp av flammene.

Hundens kropp var dekket av åpne brannsår. Brannmann Gregg Gordon fryktet det verste da han så hvor skadet hunden var. Det skriver nettsiden Inspire More.

«Den lille fyren var veldig forbrent», sier Gregg.

«Han var veldig stresset, også da vi reddet han. Jeg fryktet for livet hans», sier han videre.

Brannmennene kjørte hunden til nærmeste dyrlege der han kjapt ble undersøkt og behandlet av veterinærer. De ga hunden navnet Smokey. Senere ble Smokey overført til brannspesialister ved «Jupiter Pet Emergency & Specialty Center» (JPESC).

Fikk et helt spesielt bånd til Smokey

Smokey måtte gjennom mange blodoverføringer, medisinske bad, vonde bandasjebytter og behandling i et høytrykkskammer.

Doktor Federico Latimer var den som hadde det overordnede ansvaret for Smokey. Han jobbet dag ut og dag inn for å få Smokey frisk igjen. De to fikk et helt spesielt bånd.

Da Smokey var frisk nok til å forlate dyresykehuset, bestemte seg brannmann Gregg Gordon seg for at han skulle bli fostepappa til Smokey til de fant et permanent hjem til hunden. Brannmannen var så overveldet over alt Smokey hadde gått gjennom at han ikke orket tanken på å levere den lille hunden på kennel.

For en gjensynsglede

Da Smokey etter en tid skulle tilbake til dyrlegen på JPESC for en sjekk, ble han helt over seg av begeistring da han traff igjen dyrlegene som reddet livet hans. Da han så doktor Federico Latimer, som hadde ansvaret for ham, ble han så glad at han veltet doktoren over ende. Heldigvis var gjensynsgleden gjensidig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Da alle andre kjørte rett forbi, reddet 11-år gamle Rasmus en 90-år gammel kvinne

I 20 år pleiet hun sin syke mann – da ektemannen sovnet inn fikk hun sin livs overraskelse av sønnen