lørdag, september 26, 2020

Se den rørende gjensynsgleden, da hunden treffer dyrlegen som reddet livet hans

Mest lest nå

Den lille hunden stod bundet fast til et tre, da det brøt ut brann i trærne. Da brannvesenet kom, var den brune og hvite hunden nesten spist opp av flammene.

Hundens kropp var dekket av åpne brannsår. Brannmann Gregg Gordon fryktet det verste da han så hvor skadet hunden var. det skriver nettsiden Inspire More.

«Den lille fyren var veldig forbrent», sier Gregg.


«Han var veldig stresset, også da vi reddet han. Jeg fryktet for livet hans», sier han videre.

Foto: Facebook/JPESC

Brannmennene kjørte hunden til nærmeste dyrlege der han kjapt ble undersøkt og behandlet av veterinærer. De ga hunden navnet Smokey. Senere ble Smokey overført til brannspesialister ved «Jupiter Pet Emergency & Specialty Center» (JPESC).

Foto: Facebook/JPESC

Fikk et helt spesielt bånd til Smokey

Smokey måtte gjennom mange blodoverføringer, medisinske bad, vonde bandasjebytter og behandling i et høytrykkskammer.

Doktor Federico Latimer var den som hadde det overordnede ansvaret for Smokey. Han jobbet dag ut og dag inn for å få Smokey frisk igjen. De to fikk et helt spesielt bånd.

Foto: Facebook/JPESC

Da Smokey var frisk nok til å forlate dyresykehuset, bestemte seg brannmann Gregg Gordon seg for at han skulle bli fostepappa til Smokey til de fant et permanent hjem til hunden. Brannmannen var så overveldet over alt Smokey hadde gått gjennom at han ikke orket tanken på å levere den lille hunden på kennel.

Foto: Facebook/JPESC

For en gjensynsglede

Da Smokey etter en tid skulle tilbake til dyrlegen på JPESC for en sjekk, ble han helt over seg av begeistring da han traff igjen dyrlegene som reddet livet hans. Da han så doktor Federico Latimer, som hadde ansvaret for ham, ble han så glad at han veltet doktoren over ende. Heldigvis var gjensynsgleden gjensidig.

Foto: Facebook/JPESC

Se den fantastiske videoen fra gjensynet mellom Smokey og dyrlegen som reddet livet hans her:

 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter