torsdag, juli 2, 2020

Se den rørende hyllesten til Anne Grete Preus

Mest lest nå

Lisa: 10 ting som forandret meg etter at foreldrene mine gikk bort

Relasjonen mellom barn og foreldre er ulik noen annen relasjon. Forhåpentligvis har flest mulig vokst opp med foreldre som har trøstet, støttet og vært...

I slutten av august mistet Norge en av sine mest folkekjære artister. På fredagens «Lindmo» var det tid for hyllest av Anne Grete Preus. 

Anne Grete Preus døde natt til 25. august. Da hadde hun vært syk lenge. Likevel kom dødsfallet som et sjokk, da få visste hvor syk hun egentlig var.


Hyllet på Lindmo 

Fredagens «Lindmo» startet med et intervju av Kari Bremnes og Herborg Kråkevik. De sa mange fine ord om Preus før de gikk på scenen for å hylle henne med hennes egen låt «Når himmelen faller ned».

Med seg på hyllesten hadde de også Anita Skorgan, Ane Brun og Maria Mena.

En av dem som stod Preus nær og som deltok på fredagens hyllest er Anita Skorgan. For to måneder siden publiserte hun et innlegg på Facebook hvor hun takket Preus for den hun var.

Skorgan skrev: 

«Du er en tøffing. Jeg beundrer deg. Du tør å være den du er. Du tør til og med å være gammel.
Du og Joni Mitchell.
Bare ordet «gammel» er tabu – som beskrivelse av mennesker her nå i forfengelighetens høytid..
Du ER , jeg greier ikke si var: humor, alvor, medmenneske og dybde. Alt samtidig.
Og MODIG!
Takk, Anne Grete♥️».

Før fredagens hyllest på Lindmo publiserte Skorgan igjen et innlegg på Facebook hvor hun beskrev hvor stolt hun er for å være med på hyllesten.

«Enestående Anne Grete Preus får hyllest i kveld på Lindmo. Først i intervju med Kari Bremnes og Herborg Kråkvik og så med dette musikalske innslaget, arrangert av Hallgrim Bratberg. Stolt og glad for å være med på det.»

LES OGSÅ: Anne Grete Preus ble bisatt i dag – dette var hennes siste hjerteskjærende ord til presten

Nedenfor kan du se den fine hyllesten. Del den gjerne videre om du likte den og ønsker å vise din hyllest til Anne Grete Preus du også. 

LES OGSÅ: Vil kalle opp gate etter Anne Grete Preus

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter