in

Se den sjenerte pianisten sette fyr på salen i America’s Got Talent

Faksimile: YouTube

America’s Got Talent er en av de største scenene i verden der talenter kan vise seg frem for dommerpanel, live-publikum og millioner av tv-seere.

Når italienske Patrizio Ratto setter seg ned ved pianoet er det nesten så man kan høre et stort gjesp gjennom publikum. Simon Cowell ser nesten ut til å glede seg aller mest til italieneren er ferdig med hele opptredenen alt før den har startet.

Ingen av de fire dommerne har bakgrunn fra klassisk musikk. Ratto forklarer at han begynte å spille piano som liten gutt, fordi han var så sjenert. Så moren håpte pianotimene skulle hjelpe ham gjennom sjenansen.

På stotrete engelsk forklarer han at han skal spille Beethoven.

Når den smokingkledde pianisten setter seg ved pianoet får vi høre en helt ok fremføring av «Til Elise». Simon Cowell ruller med øynene og en mann i publikum gjesper. Men det varer ikke lenge.

Plutselig skyter pianistens arm bak, og han gjør noen voldsomme rykk. Derfra bærer det over i et forrykende sceneshow som du nesten bare må se selv. (Du finner video nederst i saken)

En ny versjon av «til Elise» kommer nå på høyttalerne, og Ratto bruker seg selv som piano i et helt utrolig breakdance-show. Både publikum og dommerpanel våkner av dvalen.

Ratto gjør dansetrinn som virker å være nærmest uforenlig med tyngdekraften. Han avslutter til stående applaus og jubel fra både sal og dommerpanel.

Vil du se noe helt utrolig som du ikke har sett før så trykker du på videoen under:

LES OGSÅ: 18-åringen ga dommerpanelet stjerner i øynene – opplev gåsehud-øyeblikket fra Britain’s Got Talent her

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

p-gel for menn

Glem p-piller: Nå kommer p-gel for menn

Fredrik Skavlan

Etter 25 år er det slutt – Skavlan gir seg