Hjem Historier fra livet Se den utrolige videoen: Barnevogna ruller rett mot motorveien – i sekundet der du venter at tragedien rammer skjer det noe som gir helt gåsehud

Se den utrolige videoen: Barnevogna ruller rett mot motorveien – i sekundet der du venter at tragedien rammer skjer det noe som gir helt gåsehud

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Videoen av en kvinne som falt og mistet barnevogna har gått viralt. Barnevogna triller videre, og like før den braser ut i en trafikkert vei er en snarrådig mann på pletten og hindrer tragedien som var i ferd med å utspille seg…

Da vi så denne videoen som nå går viralt, var det med hjertet i halsen vi satt og holdt pusten i frykt over hva som så ut til å skje.

Men i siste øyeblikk skulle det vise seg at den vesle babyen hadde englevakt!

Hendelsen som ifølge People fant sted i Hesperia i California ble fanget på et overvåkningskamera.

Babyens barnevakt snubler og mister barnevognen. Den fortsetter å rulle – og den har retning rett mot en travel, trafikkert vei.

I bakgrunnen ser vi bilene suse forbi i høy fart.

Opptakene fra overvåkningskamera viser hvordan kvinnen febrilsk forsøker å reise seg og løpe etter vognen som ruller av gårde, men i panikken som oppstår snubler hun gjentatte ganger.

Akkurat i det man nesten må holde seg for øynene og barnevognen er i ferd med å rulle ut i den travle motorveien, ser vi en barmhjertig samaritan stuper inn i bildet og klarer å gripe tak i vognen.

Det var i grevens tid den fremmede mannen dukket opp og reddet babyen fra det som så ut til å være en sikker tragedie. Mannen som i grevens tid fikk grepet tak i vogna, dytter den deretter opp igjen oppkjørselen til kvinnen, og gir den fortvilte barnevakten en god klem.

Ifølge People er mannen som reddet livet til den lille gutten i vogna den tidligere lastebilsjåføren Ron Nessman. Han satt på en benk i nærheten da han oppdaget dramaet som utspant seg.

– Jeg ville ikke vært i stand til å leve med meg selv hvis jeg ikke gjorde noe, sier Nessman ifølge People.

Han legger til at han bare er takknemlig for at han var på rett sted til rett tid.

Kvinnen som mistet taket i vognen gråt og var helt i sjokk da han kom bort til henne

– Knærne hennes blødde, og hun var helt traumatisert etter å ha falt og så at babyen var på vei ut i trafikken. Jeg kan bare forestille meg hva som foregikk i hodet hennes. Det var hjerteskjærende, sier Nessman.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com