torsdag, januar 21, 2021

Se det rørende møtet det løve-pappa møter sønnen sin for aller første gang

Mest lest nå

Det rørende øyeblikket der løvepappa bøyer seg ned for å hilse på den lille sønnen sin for aller første gang har tatt internett med storm.

Den afrikanske løveungen Tatu ble født i Denver Zoo 25. juli 2019. Oppdateringer av den lekne, nysgjerrige og energiske krabaten ble raskt et høydepunkt i de ukentlige videooppdateringene dyrehagen la ut på nettet.

Faksimile: YouTube

Kameraene i Denver Zoo har fanget også opp det helt spesielt rørende øyeblikket – da far og sønn møttes møttes for første gang.


Tatu er ifølge nettstedet Little Things den aller første løveungen til Tobias, og den tredje løveungen til mamma Neliah. Navnet Tatu betyr også «den tredje» på swahili.

Normalt lever løver i familiegrupper på alt fra fire til 12 voksne hunløver og to til tre hanløver. Men selv om løver ifølge Denver Zoo er de mest sosiale av alle kattedyrene så var møtet mellom Tatu og Tobias ekstra spennende siden dette var første gangen for Tobias.

I videoen under kan du se det kjærlige møtet mellom løvepappa og lille Tutu som har gått rett til hjertet på folk over hele verden:

LES OGSÅ: Mann fikk besøk av fjelløver på altanen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter