New Zealandske Taiyo Masuda ante fred og ingen fare da han som så mange ganger tidligere tok seg en tur med kajakken sin forleden.

Han og noen venner befant seg utenfor kysten av Kaikoura i det sydlige New Zealand, da noe høyst uventet skjedde, noe man ikke i sin villeste fantasi kan forestille seg. Og heldigvis ble alt filmet, da Masuda ikke padler noen steder uten kameraet sitt.

For mens de padlet stille rundt der ute på sjøen ble de oppmerksomme på en sel som var i full gang med noe. Akkurat hva var de ikke sikre på, før Masudas venn Kyle fikk en nærmere kikk. Faktisk så nærme, at det ble litt for mye av det gode.

Fikk blekksprut midt i ansiktet 

Det viste seg at selen var på jakt, og hadde fanget en blekksprut av ikke ubetydelig størrelse. Og til vennen Kyles store forskrekkelse, så slengte selen blekkspruten midt i fleisen på ham!

Foto: Youtube

Da den verste overraskelsen hadde lagt seg fikk Kyle noe annet å bryne seg på. Blekkspruten så tydeligvis kajakken som et sikkert sted å være, og nektet å slippe taket før de andre vennene kom til og fikk hjulpet Kyle fri fra tentaklene dens.

Hvordan det gikk med blekkspruten etter at de fikk løsnet grepet på den vites ikke med sikkerhet, men det er mulig de hektiske sekundene var nok til at den slapp å bli spist av selen i denne omgang.

LES OGSÅ
Ugle tar feil av et egg, og tror andungen er dens egen. Se de helt spesielle bildene

Se den uvanlige scenen i videoen nedenfor og del gjerne artikkelen så andre også kan se hvor finurlig naturens verden kan være, og til alt hell ble denne episoden foreviget for ettertiden.