Hjem Historier fra livet Se det vakre øyeblikket fra balkongene i Barcelona – Utekonsert med «My heart will go on»

Se det vakre øyeblikket fra balkongene i Barcelona – Utekonsert med «My heart will go on»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dette er et av lysglimtene i denne ellers mørke tiden vi befinner oss i. Innbyggerne i et overfylt byområde i Barcelona, sitter i karantene i leilighetene sine på grunn av coronaviruset. Her ble et vakkert øyeblikk fanget på film, midt i frykten og usikkerheten. Sofiia Aleaga, fanget det fine øyeblikket på film.

Det var en solrik dag i Barcelona, men ingen kunne gå ute og nyte den. Plutselig finner Sofias kjæreste ut at han skal gå ut på balkongen. Han tar med seg sitt elektriske piano, og starter å spille. Det tok ikke lang tid før folk begynte å komme ut av leilighetene sine når de hørte den nydelige musikken. Folk savner sosialt samspill og positivitet. Det strømmet flere og flere mennesker ut for å høre de vakre tonene bedre.

Foto: Facebook

Sofiia tok frem mobilen og filmet

Sofia var rask med å filme mens kjæresten spilte “My Heart Will Go On”, låten av Céline Dion som ble gjort kjent i filmen “Titanic.”

Det er en rørende sang som setter følelsene i sving, men følelsene blir forsterket i enda høyere grad når den blir spilt i denne sammenhengen. Det er vanskelig å holde igjen følelsene når han spiller de kjente tonene, og man ser folk strømme ut for å høre på.

Plutselig hiver enda en musikkglad person seg med på sangen. En mann på en balkong i nærheten hørte sangen og løp for å finne saksofonen sin. Sammen spiller de en vakker duett, noen hundre meter fra hverandre.

Foto: Facebook

Uansett hvor vanskelig situasjonen er, må vi ta vare på øyeblikk som dette, for de er gull verdt. Musikk har til alle tider bragt mennesker sammen, og det er nydelig å se hvilken positiv effekt den har på mennesker i disse coronatider.

Se den vakre fremførelsen av sangen »My heart will go on» under.

Trykk gjerne på deleknappen for å spre musikkglede, du også.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com