lørdag, april 17, 2021

Se Gunhild Stordalens ærlige film fra sykesengen

Mest lest nå

Gunhild Stordalen og Petter Stordalen har lenge kjempet mot sykdommen som har herjet Gunhilds kropp de siste årene. Nå har Petter delt en gripende video som viser Gunhild i sykesengen. 

Sykdommen diffus kutan systemisk sklerose er en grusom sykdom. Den angriper både hud og indre organer. Vi har alle sett hvordan den har påvirket Gunhild Stordalen.

Ikke minst fordi hun har vært så åpen både med å fortelle om sykdommen, og ved å dele bilder, videoer og stille opp i intervjuer.


Gunhild innledet en ny type behandling tidligere i år, og hadde følgende kommentar til Dagbladet som da intervjuet henne i forbindelse med dette.

– Jeg kan ikke tenke på det. Jeg må tenke på de tingene jeg kan gjøre noe med. Jeg lever så sunt jeg kan og prøver å trene, spise bra, sove nok og ikke stresse for mye, selv om det er noe av det vanskeligste. Utover det tar jeg medisinene mine, går til kontroll og gjør de tingene jeg kan.

Støttende ektemann 

At Gunhild har en støttende ektemann gjennom den vanskelige tiden er det ingen tvil om. Hun har hyllet mannen sin gjennom sosiale medier og la ikke skjul på hvor takknemlig hun er for hans støtte gjennom et innlegg på Instagram:

– Ekteskap er ikke alltid enkelt (faktisk, så burde det ikke være det – akkurat som en god kardiotrening så er også ekteskap utfordrende fra tid til annen, om du gjør det riktig. Men om du vet HVORFOR, vil du alltid finne ut HVORDAN. Så heldig og takknemlig for å vite hvorfor denne fyren etter 8 år, skrev hun.

Foto: Instagram

Ga ut bok

Nylig ga Gunhild Stordalen ut boka «Det store bildet.» Her kunne hun blant annet avsløre at prøveresultatene fra siste behandling var fine.

«Etterpå gikk jeg bortover korridoren, den som jeg hadde gått hundrevis av ganger, lent fremover, full av smerter. Nå gikk jeg helt fint, og følte meg sterk,» skriver Stordalen i boka.

Sterk video fra sykesengen 

I går publiserte Petter Stordalen en video på Instagram. Han skriver:

«Da vi skjønte at Gunhild var syk, kjøpte jeg et videokamera. Der og da visste jeg ikke hva jeg skulle bruke det til»

Også Gunhild har delte videoen og skriver:

«Når jeg ble syk innså jeg alvoret i situasjonen, og en av Petter sine første reaksjoner var å kjøpe et videokamera. Selv om han egentlig ikke hadde en plan for hva han skulle gjøre med det»

Klikk «play» for å se videoen nedenfor.

 

View this post on Instagram

 

Da vi skjønte at Gunhild var syk, kjøpte jeg et videokamera. Der og da visste jeg ikke hva jeg skulle bruke det til..#detstorebildet

A post shared by Petter A. Stordalen (@petterstordalen) on

Nå hylles de to for å dele så mye fra kampen de kjemper. De strømmer inn med støttende og oppmuntrende kommentarer til dem begge.

Vi har også tro på at åpenhet er bra i en slik situasjon. Vi beundrer både Gunhild og Petter for kampen de kjemper og ønsker dem masse lykke til fremover. 

Trykk på deleknappen og send dine lykkeønskninger du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter