fredag, juni 5, 2020

Se Gwyneth Paltrows hilsen til kronprinsesse Mette-Marit

Mest lest nå

Da kronprinsesse Mette-Marit la ut en post på Instagram med bilder fra påskeferien, fikk hun en hyggelig hilsen fra Gwyneth Paltrow.

Vi er godt inne i påskeuken, og mange har allerede startet ferien og dratt til fjells. Kronprinsparet er intet unntak. Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon Magnus koser seg på hytta i Uvdal i år. Bildene på Instagram er fra slalåmbakken der de er sammen med barna sine, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus.

Se dette innlegget på Instagram

For en nydelig start på påskeferien 🇳🇴🐣❤️


Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

«Dere ser lykkelige ut»

I helgen la kronprinsesse Mette-Marit ut flere bilder av hele kronprinsfamilien på Instagram.

«For en nydelig start på påskeferien», skriver hun i innlegget, som har fått over 28.000 likes og over 450 kommentarer.

En som har lagt igjen en kommentar, er skuespiller Gwyneth Paltrow.

«Jeg vet ikke hva det står, men dere ser fantastisk lykkelige ut og jeg sender dere all min kjærlighet», skriver hun.

Kronprinsessen svarer:

«Sender deg en stor klem tilbake fra Norge.»

Gode venninner

Kronprinsesse Mette-Marit og Gwyneth Paltrow har vært venninner i mange år. Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, sier følgende til Se og Hør om de to venninnene:

«Mette-Marit og Haakon ble kjent med Gwyneth Paltrow da de bodde i London. Det var de greske kongelige som introduserte kronprinsparet for eliten i London. Mette-Marit og Gwyneth ble raskt venninner, og de to familiene har besøkt hverandre både i Norge og USA. Mette-Marit har både vært på Madonna-konsert og moteshow med Hollywood-stjernen», sier han, og fortsetter:

«Da Gwyneths eksmann Chris Martin og Coldplay hadde konsert på Sentrum Scene for noen år tilbake, var selvsagt Mette-Marit og noen venninner på plass for å høre på Chris. Gwyneth var også til stede i Oslo», sier han.

Stråler etter noen tunge måneder

Mette-Marit har nesten ikke vært på jobb siden nyttår, og har sjelden blitt sett på offentlige arrangementer. Nå er det tydelig at hun er på beina igjen, og hun stråler virkelig på bildene på Instagram.

Vi ønsker hele kronprinsfamilien en riktig så god påske.

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter