søndag, mai 31, 2020

Se hvilken effekt koronaviruset har på naturen – bildene viser noe positivt i koronakrisen

Mest lest nå

Ønsker å ta Twitter til retten

Under pressekonferansen torsdag kveld i det ovale kontoret, langet president Donald Trump ut mot sosiale medier og spesielt Twitter, etter at...

Bilder av byens kanaler får innbyggerne i Venezia til å juble, midt i korona-virusets krevende tider. De har aldri sett noe lignende tidligere. Bildet over viser hvordan vannet vanligvis ser ut. I slutten av artikkelen kan du se de utrolige bildene av dagens Venezia.

Koronaviruset sprer seg raskt, og det byr på store samfunnsmessige konsekvenser. Italia er i en spesielt utsatt posisjon for øyeblikket. Likevel, kan innbyggerne i den populære turistbyen Venezia, fortelle om at det kommer noe positivt ut av situasjonen.

Naturen blomstrer igjen

Venezias unike vannkanaler er som kjent full av båter til alle døgnets tider. Dette har det blitt en stor endring på, ettersom det er langt færre turister i byen. Når menneskene forsvinner, kommer naturen tilbake og viser sitt idylliske utseende. Resultatet er et krystallklart vann. Nå kan man se bunnen av vannet. Man kan se fiskene som svømmer, noe som tidligere var umulig. Det har også vært vitnet av flere som har sett delfiner i byen Cagliari, ettersom det er mye færre turistbåter der også.


Slik har byen endret seg

Ettersom båttrafikken har minket betraktelig, har vannet blitt mye klarere og dyrene våger seg frem. Luften i Venezia har også blitt merkbart bedre i takt med minkende antall turister og at folk holder seg innendørs, skriver en talsperson for ordføreren, til CNN.

Fiskene kommer til syne

Foto: Facebook

Krystallklart vann

Foto: Facebook

Vi trenger positive nyheter som dette, blant det dystre nyhetsbildet for tiden. Del gjerne innlegget om du er enig!

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter