tirsdag, juli 14, 2020

Se kjendisenes elleville halloween-kostymer

Mest lest nå

Mann reddet livet til rev – se den rørende gjenforeningen 7 år senere

Videoklippet av mannen som koser med en rev har blitt sett over 6 millioner ganger.  Reven Dawn og søsteren hennes Dusk ble funnet av turgåeren...

Nei da, halloween er absolutt ikke bare for barn. Voksne folk bruker uker, mange ganger måneder, på å finne og lage det perfekte halloween-kostymet. Og kjendisene våre er kanskje de aller ivrigste.

Kronprinsparet vårt er blant dem som har latt seg rive med. De delte et bilde av seg selv på Instagram. Det er ikke så lett å se hvem de skal forestille, men de minner mistenkelig mye om karakterene Rich og Margot Tenenbaum, spilt av av Gwyneth Paltrow og Luke Wilson i komedien «The Royal Tenenbaums» fra 2001.

Gwyneth Paltrow har også kommentert bildet:


«Jeg kan ikke tro hvor episk dette er», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Kledde seg ut som plast

Petter og Gunhild Stordalen arrangerte halloween-fest i helgen. De hadde valgt «hav» som tema på kostymene sine. Petter hadde kledd seg ut som som havets gud Poseidon, mens Gunhild skulle forestille plastavfall.

«Fant ingen måte å kle meg ut som global oppvarming – men plastavfall er det nest skumleste disse dager», skrev Gunhild på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Kledde seg ut som kjæresten

Et annet par som hadde matchende tema på sine kostymer, var Justin Timberlake og Jessica Biel. Selv om de har vært kjærester helt siden 2007, har Jessica Biel innrømmet at hun aldri har hørt noen av Justin Timberlakes låter fra han var en del av boybandet N’sync.

LES OGSÅ: Ari Behn og dronning Sonja har hatt hemmelige møter

Dermed kledde hun seg ut som Justin Timberlake slik han så ut i de gode, gamle boyband-tider.

«Sånn går det når du innrømmer på TV at du ikke kjenner noen N’sync-sanger, og er gift med  Justin Timberlake», skrev hun på instagram.

Ektemannen hadde kledd seg ut som mikrofon.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jessica Biel (@jessicabiel)

Sleivspark til The Rock

Komiker Kevin Hart kledde seg ut som Dwayne «The Rock» Johnsons legendariske antrekk fra et bilde tatt i 1994.  The Rock har vært nødt til å tåle massiv tyn og latterliggjøring for bildet der han poserer med svart genser og gullkjede. Heldigvis har The Rock selv tatt det hele med godt humør, og han vitset selv med bildet da han var på The Graham Norton Show.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kevin Hart (@kevinhart4real)

Dronninga av halloween

Den tidligere supermodellen Heidi Klum går for å være dronningen av halloween-kostymer. I år filmet hun hele prosessen, og lot fansen få følge hennes forvandling fra menneske til … tja, en slags robot?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal om moren og brorens død: – Det gode ble til det vonde

130,161FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter