søndag, november 29, 2020

Se kvinnens vakre takkebrev til stefaren

Mest lest nå

Amalie Snøløs avslører sykdom

TV2-profil og influenser Amalie Snøløs (24) avslørte sykdom på direkten. Mange husker Amalie Snøløs da hun deltok på Farmen i 2017. Snøløs kom...

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist koronasmitte. Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen er ute av karantene og tilbake i offisielt virke...

Meghan om spontanaborten: En syklus av ensom sorg

Mens Meghan hadde lille Archie på armen skjønte hun at hun var iferd med å miste sitt andre barn.  Meghan Markle (39) deler tankene rundt den...

21 år gamle Katelyn Millers hyllest til stefaren Lance Jeske som ble postet på Facebook-siden til Love What Matters går rett i hjertet på leserne.

I skrivende stund har over 38.000 trykket «liker» og mer enn 5.500 har delt brevet der Katelyn takker stefaren Lance.

Faksimile: Facebook

– Du er ikke min biologiske far, jeg bærer ikke etternavnet ditt (ennå) og jeg ligner ikke på deg av utseende. Enhver mann kan lage et barn og få navnet sitt på fødselsattesten. Det krever en ekte mann som deg for å stå på og ta vare på et barn som ikke er ens eget, skriver Katelyn.


Lance som selv har tre barn fra et tidligere ekteskap har behandlet henne og broren hennes som sine egne barn, helt fra han kom inn i livene deres for snart 13 år siden. Hun berømmer stefar Lance for hans kjærlighet til henne og broren, som hun kaller et valg.

"Dear Step-Dad, I wonder what you were doing the day that I was born. I bet you went to your regular 9-5 job, had a…

Publisert av Love What Matters Mandag 14. august 2017

Katelyn var 9 år gammel og på ferie med moren og broren da Lance kom inn i livene til den lille familien.

Siden den ferien har Lance ikke bare blitt en del av familien, men han har også blitt et forbilde for stebarna. Katelyn forteller til Huffington Post at hun har lært hva et sterkt og sunt forhold skal se ut som ved å se på ekteskapet mellom Lance og moren.

– Gjennom å se hvordan deres forhold har vokst seg sterkere og sterkere gjennom årene håper jeg at jeg en gang vil finne noen som vil elske og støtte meg slik han gjør for mor, sier hun til Huffington Post.

Takk, fra hele hjertet

– Jeg vet at jeg har bekymret meg for min biologiske far tidligere. Men etter at han gang på gang knuste hjertet mitt, var du der for å plukke opp de knuste bitene. Med klem etter klem har du klemt bitene [av hjertet] godt sammen, skriver Katelyn.

I brevet takker hun for at Lance har vært en støtte i livet hennes, i alle store og små hverdagsøyeblikk.

– Du var der på mitt første ball, på basketballkampene mine, kunstutstillingene mine og eksamen. Du og mamma satt alltid på første rad, skriver Katelyn videre i brevet.

Avslutningsvis skriver 21-åringen «Takk, fra hele hjertet til den kvinnen jeg har blitt. Jeg vet at uten deg ville jeg ikke være nær den jeg er i dag. Du er virkelig et fantastisk menneske, og når folk spør meg hvem faren min er, er jeg stolt over å si navnet ditt».

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter