Da Meghan la ut et bilde på Instagram i anledningen morsdagen, var det en liten detalj i bakgrunnen som hyller avdøde Diana. 

Mandag forrige uke, den 6. mai, ble hertuginne Meghan og prins Harry foreldre for første gang. Da kom lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor til verden.

I anledning morsdagen, delte hertugparet av Sussex et bilde av sønnens små føtter på Instagram. I Storbritannia feires morsdagen den 31. mars, men i USA feires morsdagen den 12. mai. Og siden Meghan er amerikansk, valgte paret å feire dagen på denne datoen.

Dianas favorittblomster

«I dag hyller vi alle mødre. Fortidens mødre, nåtidens mødre, kommende mødre, og de som er mistet, men for alltid husket. Vi hyller og feirer hver og en av dere», skriver paret under bildet på Instagram.

LES OGSÅ
Kreftsyke Steinar Albrigtsen med oppdatering - kommer med en gladnyhet

I bakgrunnen av bildet, ser man en eng med blomster av typen forglemmegei. Det var i følge Town and Country Magazine, prinsesse Dianas favorittblomster.

Har hyllet Diana tidligere også

Paret har også tidligere hedret prins Harrys døde mor. Da de annonserte fødselen, inkluderte de Dianas søsken blant dem som fikk vite om fødselen aller først.

I en pressemelding fra «Det britiske kongehuset» stod det at Dianas søsken, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale og Earl Spencer var informert og overlykkelige over nyheten.

Åpen om den vonde tiden

Prinsesse Diana døde i en bilulykke i Paris i 1997, da Harry bare var 12 år gammel. Prins Harry har alltid vært åpen om hvor vanskelig morens død har vært for han i oppveksten, og at det har preget livet hans i veldig stor grad.

Vi gratulerer Meghan med hennes aller første morsdag, og håper hun fikk frokost på sengen og kake til lunsj.