Forsiden Kjendisnytt Se Meghan og Harrys hyllest til Diana i bakgrunnen av morsdags-bildet

Se Meghan og Harrys hyllest til Diana i bakgrunnen av morsdags-bildet

Da Meghan la ut et bilde på Instagram i anledningen morsdagen, var det en liten detalj i bakgrunnen som hyller avdøde Diana. 

Mandag forrige uke, den 6. mai, ble hertuginne Meghan og prins Harry foreldre for første gang. Da kom lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor til verden.

I anledning morsdagen, delte hertugparet av Sussex et bilde av sønnens små føtter på Instagram. I Storbritannia feires morsdagen den 31. mars, men i USA feires morsdagen den 12. mai. Og siden Meghan er amerikansk, valgte paret å feire dagen på denne datoen.

Reklame

Dianas favorittblomster

«I dag hyller vi alle mødre. Fortidens mødre, nåtidens mødre, kommende mødre, og de som er mistet, men for alltid husket. Vi hyller og feirer hver og en av dere», skriver paret under bildet på Instagram.

LES OGSÅ
Bettan kaster seg inn i debatten om skolemat: "Skjønner ikke at Norge ikke innfører gratis lunch på skolene"

I bakgrunnen av bildet, ser man en eng med blomster av typen forglemmegei. Det var i følge Town and Country Magazine, prinsesse Dianas favorittblomster.

Har hyllet Diana tidligere også

Paret har også tidligere hedret prins Harrys døde mor. Da de annonserte fødselen, inkluderte de Dianas søsken blant dem som fikk vite om fødselen aller først.

I en pressemelding fra «Det britiske kongehuset» stod det at Dianas søsken, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale og Earl Spencer var informert og overlykkelige over nyheten.

Åpen om den vonde tiden

Prinsesse Diana døde i en bilulykke i Paris i 1997, da Harry bare var 12 år gammel. Prins Harry har alltid vært åpen om hvor vanskelig morens død har vært for han i oppveksten, og at det har preget livet hans i veldig stor grad.

Vi gratulerer Meghan med hennes aller første morsdag, og håper hun fikk frokost på sengen og kake til lunsj.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT