in ,

Se Northugs hysteriske hyllest til Klæbo og Iversen

Det var mange følelser i sving da Norge vant VM-lagsprinten i Seefeld på søndag. En rørt Emil Iversen tok til tårene etter seieren. 

For han hadde gjerne litt å revansjere, Emil Iversen. Etter lørdagens tremil mottok han en rekke kritiske spørsmål fra media, og derfor smakte seieren i lagsprint ekstra godt for Iversen.

Ovenfor NRK la han ikke skjul på at han gledet seg til å møte pressen etter seieren.


– Jeg gleder meg til å vise dem fingeren, sa Iversen før han fortsatte:

– Jeg kunne ikke blitt verdensmester på en bedre måte enn jeg gjør i dag. Karrieren min står nesten på spill i dag. Driter jeg meg ut i dag er jeg ferdig, men jeg vet at om vi gjør jobben er vi best.

 

View this post on Instagram

 

Du och jag som verdensmester🥇❤️👯‍♀️ 📷: @bildbyran

A post shared by Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk) on

Revansje fra Lathi

Og Iversen har nok heller ikke glemt VM i Lahti 2017 hvor han virkelig rotet det til på lagsprinten. Den gang ramlet Iversen og spolerte gullmulighetene til det norske laget.

Klæbo husker den vonde opplevelsen og forteller til NRK at søndagens seier føles som en stor revansje for hele laget.

– Det er veldig, veldig spesielt. Vi har snakket mye om det og for to år siden var vi ganske nedfor begge to. Å få muligheten til å reise kjærringa og stå her nå å vinne sammen med det samme laget og på måten vi gjør det på er spesielt. Det er stort, sier Klæbo.

 

View this post on Instagram

 

Drømmedag i Seefeld ☺️🙏🏼🥇🇳🇴👨‍❤️‍👨 #Takk

A post shared by Emil Iversen (@emilivers) on

Northugs hysteriske hilsen 

I desember ble det kjent at Petter Northug la skiene på hylla. Men han er fremdeles ivrig opptatt av skisporten og hvordan det går med de norske løperne.

Etter det norske lagets triumf på lagsprinten publiserte Northug en gratulasjon på Instagram av det humoristiske slaget.

«Gratulerer Johannes Høsflot Klæbo & Emil Iversen med 🥇🏆🤩💖 Feirer med et throwback som beviser at jeg fikk rosa fargen først inn i skisporet», skriver Northug sammen med et bilde hvor han har stilt opp i rosa skjørt på rulleski.

Det hele er nok et pek til Klæbo som har blitt kjent for sine rosa briller og rosa rulleski.

Vi gratulerer det norske laget så mye med seieren – en utrolig sterk prestasjon! Trykk på deleknappen for å hylle gullguttene du også! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

De tok bort instrumentene slik at man bare hører stemmen til Freddie. Gåsehud!

7-år gammel gutt blir daglig mobbet – de rystende bildene sprer seg over hele verden