Hjem Kjendisnytt Bildet av Marius sin kjæreste med pulverpose skal ha gått hardt inn på Mette- Marit

Bildet av Marius sin kjæreste med pulverpose skal ha gått hardt inn på Mette- Marit

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sophie Elise Steen Isachsens famøse Instagram-post tidligere i vinter har ikke gått upåaktet hen i internasjonale medier. Men der er det ikke Sophie Elise som får oppmerksomheten.

Tidligere i vinter delte influenseren Sophie Elise Isachsen et bilde av seg selv og influenser-kollegaen Nora Haukland. Haukland, som er sammen med kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby, holdt en liten plastpose med det som ser ut som hvitt pulver.

Under bildet, som ble fjernet kort tid etter at det ble lagt ut, hadde Sophie Elise selv skrevet at «livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man bare gir faen».

Posens innhold er ikke bekreftet. Nora Haukland som normalt poster flittig på sosiale medier har ikke uttalt seg om bildet, og har vært helt stille i sosiale mediekanaler siden bildet ble publisert.

Mette-Marit skal ha blitt rasende

Selv om Sophie Elise slettet bildet, har det spredd seg som ild i tørt gress på sosiale medier. Mange andre har tatt skjermbilde av innlegget hennes, og delt.

I etterkant har Sophie Elise sagt at bildet aldri skulle vært lagt ut. Hun har ikke omtalt venninnen, Nora Haukland, og har heller ikke kommentert innholdet i posen.

Bildet har fått betydelig oppmerksomhet internasjonalt. Men da på grunn av at det er Nora Haukland, som muligens kan bli kronprinsessens fremtidige svigerdatter, som holder posen med det som ser ut til å være hvitt pulver.

Se og Hør skriver at etter det de erfarer, har bildet av Marius sin kjæreste med pulverposen gått hardt inn på hans mor, Mette- Marit, og ført til heftige diskusjoner hjemme på Skaugum – og hun skal ha blitt helt rasende.

Trekker paralleller til kronprinsessens ungdomstid

Tysk presse har også trukket paralleller til kronprinsessens egen utagerende ungdomstid. Ifølge Se og Hør skriver det tyske bladet Adelswelt blant annet:

–  I tillegg husker mange kronprinsesse Mette-Marits ville fortid. På pressekonferansen i forbindelse med forlovelsen med kronprins Haakon i 2001 innrømmet hun at hun hadde «testet og gått ut over grenser».

Portugisiske «Post» omtaler også saken og refererer til kronprinsesse Mette-Marit som «skandaledronningen».

Under pressekonferansen i forbindelse med forlovelsen med kronprins Haakon, var kronprinsesse Mette-Marit svært åpen og ærlig om sitt ungdomsopprør.

Her benyttet hun også anledningen til å ta sterk avstand fra narkotika.

Ble et par i 2022

Det var i fjor høst influencer Nora Haukland bekreftet at hun dater Marius Borg Høiby.

– Ja, det er en spesifikk person som gjør at ting er veldig fint, sa hun til VG da forholdet ble bekreftet.

Haukland ble kjent etter at hun deltok og vant «Love Island» i 2020 sammen med Johannes Klemp. De to ble kjærester og forlovet seg året etter, men i desember 2021 ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Haukland forteller at det første møtet med kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon skjedde på 17. mai. 

Bekreftet samboerskap

Tidlig i desember meldte VG at Marius Borg Høiby har blitt nabo med sin mor kronprinsesse Mette-Marit og stefar kronprins Haakon.

Boligen som Borg Høiby var registrert på per 9. desember var en del av Skaugum gård i Asker sørvest for Oslo – kronprinsparets private residens.

Avisa skriver at boligen ifølge offentlige registre er en enebolig på 164 kvadrat og tre etasjer.

I forbindelse med premiere-visningen av Hollywood-filmen «Babylon» dukket Borg Høibys influenser-kjæreste opp på rød løper. Der bekrefter hun også overfor Dagbladet at hun og Marius Borg Høiby her samboere.

– Vi bor sammen selvfølgelig, i Asker, sier hun.

Om dette er den samme boligen på Skaugum som VG har omtalt sier ikke influenseren noe om til Dagbladet. Men Se & Hør skriver at Nora flyttet inn til Marius på Skaugum etter at hun kvittet seg med leiligheten sin i Oslo i november. 

Da storfamilien ble invitert til gårds for å feire 85-årsdagen til kronprinsessens mor, Marit Tjessem, var også Nora invitert. Finnmarksjenta delte ifølge ukebladet et bilde av seg selv på Skaugum sammen med samboeren og hans kusine Anniken Høiby på sin Instagrams historiefunksjon.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com