lørdag, august 8, 2020

Se så store prinsessens barn har blitt

Mest lest nå

Vet du hvorfor du bør spise ingefær hver dag? Her er 7 gode grunner!

Ingefær er både godt og sunt, og det har faktisk en rekke positive helseeffekter mange kanskje ikke er klar over. Vondt i magen? Treningsverk? Menstruasjonssmerter?...

Prinsesse Madeleine (38) av Sverige og ektemannen Chris O’Neill (46) har delt et nytt bilde av de tre barna sine. Mange er overrasket over hvor store barna har blitt.

Svenske Madeleine og Chris bor i Florida i USA. For et par uker siden, nærmere bestemt den 4. juli, feiret de den amerikanske nasjonaldagen. I den anledningen la prinsessen ut et bilde av de tre barna på Instagram.

Familien koste seg på stranden med barna Leonore (6), Nicolas (5) og Adrienne (2). Feireingen ble en del dempet i år, på grunn av koronaviruset. Vanligvis feires nasjonaldagen med fyrverkeri, konserter og store parader.


View this post on Instagram

Happy 4th of July!

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Hyller sin utkårede

Den svenske prinsessen var ikke den eneste som delte bilde fra den amerikanske nasjonaldagen. Det gjorde også skuespiller Julia Roberts (52). Hun kunne feire 18 års bryllupsdag med ektemannen Daniel Moder (51). De giftet seg 4. juli i 2002, og har tvillingene Hazel Patricia og Phinnaeus Walter (15) og sønnen Henry Daniel Moder (13) sammen.

View this post on Instagram

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Skuespiller Goldie Hawn (74) valgte også å hylle kjæresten sin denne dagen. Hun og Kurt Russell (69) har vært kjærester i 37 år.  De har aldri giftet seg.

– Et varig forhold handler ikke om ekteskap. Det handler om kommunikasjon og å passe sammen. Begge må ønske at det skal fungere. Hvis en person ikke vil at det skal fungere, så kommer det heller ikke til å skje, har Goldie Hawn tidligere sagt til bladet Porter, ifølge Dagbladet.

– Amerika er som denne kroppen

Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) feiret nasjonaldagen utendørs.

– Pappas skuldrer, skrev John Legend til et bilde av sønnen Miles (2) sittende på hans skuldre. Paret har også datteren Luna (4) sammen.

View this post on Instagram

Dada's shoulders!

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Skuespiller Elizabeth Banks (46), kjent fra blant annet «The Hunger Games»-filmene la også ut et bilde på Instagram.

– Amerika er som denne kroppen. Det lover godt, men det er et pågående prosjekt. Jeg elsker Amerika med alle hennes mangler. Gledelig 4, skrev hun.

130,356FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter