Forsiden Kjendisnytt Se Sol Heilos fantastiske fremføring av Katastrofes "Holde rundt deg" på Allsang...

Se Sol Heilos fantastiske fremføring av Katastrofes «Holde rundt deg» på Allsang på grensen

Første gang Sol heilo sang Petter Katastrofes populære og sterke sang, «Holde rundt deg», var under tv-programmet «Hver gang vi møtes» tidligere i år. På «Allsang på grensen» sang hun den igjen, denne gangen med enda høyere gåsehudfaktor.

Det var under det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes» at Sol Heilo valgte å synge Petter Katastrofes låt «Holde rundt deg». Hennes tolkning av låten fikk mye oppmerksomhet, og anmelderne var fra seg av ekstase:

«Sol gjør en sang som er ganske utypisk for Katastrofe. Dette er altså ingen tulletekst, men en alvorlig sang om mobbing. Her er det substans, for svingende», skrev Dagbladets anmelder og trillet en femmer på terningen.

Var skeptisk

Reklame

sol heilo
Foto: Skjermdump TV 2 / Facebook

Sol Heilo selv var i utgangspunktet veldig skeptisk til å tolke en av Katastrofes låter. Før hennes versjon rullet over skjermen, skrev hun følgende tekst på Facebook:

«Jeg må innrømme at jeg satte frokosten i vrangstrupen første gang jeg satte på en Petter Katastrofelåt hjemme på kjøkkenet kl 7 en morgen. Jeg tenkte: «Oi oi, hvordan i all verden skal jeg klare å gjøre noe av dette til mitt eget der nede på gården?» Men så kom jeg over en sang med en veldig fin tekst og melodi som skilte seg tydelig ut fra resten. «Holde Rundt Deg» viser Petter fra en av de sidene av ham jeg har blitt veldig glad i: Han er en hippi i sjela uten at han veit det. Han står for fred, rettferdighet og fri kjærlighet og er mot diskriminering, krig, hat og utestengelse. Kjære Petter; du er en hippi selv om du får elveblest av ordet!»

LES OGSÅ
Klæbo og kjæresten med gledelig nyhet

Topper gåsehudfaktoren

Og i «Allsang på grensen», er det ingen tvil om at Sol Heilo klarte å toppe gåsehudfaktoren fra «Hver gang vi møtes». Se fremførelsen hennes selv, og rekk opp hånda hvis du er enig:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT