Kjendisnytt Se Sol Heilos fantastiske fremføring av Katastrofes "Holde rundt...

Se Sol Heilos fantastiske fremføring av Katastrofes «Holde rundt deg» på Allsang på grensen

-

- Reklame -

Første gang Sol heilo sang Petter Katastrofes populære og sterke sang, «Holde rundt deg», var under tv-programmet «Hver gang vi møtes» tidligere i år. På «Allsang på grensen» sang hun den igjen, denne gangen med enda høyere gåsehudfaktor.

Det var under det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes» at Sol Heilo valgte å synge Petter Katastrofes låt «Holde rundt deg». Hennes tolkning av låten fikk mye oppmerksomhet, og anmelderne var fra seg av ekstase:

«Sol gjør en sang som er ganske utypisk for Katastrofe. Dette er altså ingen tulletekst, men en alvorlig sang om mobbing. Her er det substans, for svingende», skrev Dagbladets anmelder og trillet en femmer på terningen.

Var skeptisk

sol heilo
Foto: Skjermdump TV 2 / Facebook

Sol Heilo selv var i utgangspunktet veldig skeptisk til å tolke en av Katastrofes låter. Før hennes versjon rullet over skjermen, skrev hun følgende tekst på Facebook:

«Jeg må innrømme at jeg satte frokosten i vrangstrupen første gang jeg satte på en Petter Katastrofelåt hjemme på kjøkkenet kl 7 en morgen. Jeg tenkte: «Oi oi, hvordan i all verden skal jeg klare å gjøre noe av dette til mitt eget der nede på gården?» Men så kom jeg over en sang med en veldig fin tekst og melodi som skilte seg tydelig ut fra resten. «Holde Rundt Deg» viser Petter fra en av de sidene av ham jeg har blitt veldig glad i: Han er en hippi i sjela uten at han veit det. Han står for fred, rettferdighet og fri kjærlighet og er mot diskriminering, krig, hat og utestengelse. Kjære Petter; du er en hippi selv om du får elveblest av ordet!»

Topper gåsehudfaktoren

Og i «Allsang på grensen», er det ingen tvil om at Sol Heilo klarte å toppe gåsehudfaktoren fra «Hver gang vi møtes». Se fremførelsen hennes selv, og rekk opp hånda hvis du er enig:

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...