Folkekjære Wenche Myhre delte et nydelig bilde av seg selv med en koselig hilsen til fansen på langfredag.  

Wenche Myhre (72) er ikke redd for å by på seg selv. Hun deler fra livets opp- og nedturer, til fansens store begeistring. Artisten deler både bilder, tekst og video av seg selv og fra mange av oppdragene hun er ute på. Hun får mye skryt for at hun er så aktiv i sosiale medier tross sin alder.

Langfredag, delte hun et nydelig bilde av seg selv der hun sitter i solveggen med sitt herlige Wenche-smil og en liten geitekilling på fanget. Ved siden av henne, står det som kanskje kan tenkes å være moren til geitekillingen.

«God påske», har Wenche skrevet under bildet.

God påske☀️😊

Publisert av Wenche Myhre Fredag 19. april 2019

Mange liker bildet

Mange liker bildet, og mange har lagt igjen en kommentar. Blant annet Wenches venninne Elisabeth «Bettan» Andreassen. «Det kler deg!!!!», skriver hun.

I skrivende stund, har bildet fått over 1.700 likes og over 400 kommentarer.

«God påske Wenche, du har vært mitt idol siden jeg var liten og du ga ut din første plate», skriver en i kommentarfeltet.

«God påske til flotte deg.Du er et forbilde for mange», skriver en annen.

LES OGSÅ
Sjaman Durek påstår at han har jobbet med kreftsyke barn ved et sykehus - Det avviser sykehuset

«Ååååååå, næmmen så søte og nydelige dere er alle sammen, god påske Wenche», skriver en tredje.

«Ønsker deg og familien din også ei riktig god og ei fantastisk flott Påske skjønne og nydelige Wenche og det var et skikkeligt kosligt bilde», skriver en fjerde.

Holder fortsatt konserter

Wenche Myhre er fortsatt aktiv og har ingen planer om å legge artistkarrieren på hylla. Nylig var hun i Tromsø og holdt konsert på Nordlysfestivalen sammen med Tromsø Storband. Og til sommeren, nærmere bestemt 22. juni, opptrer hun på Kulturhaven microfestival i Holmestrand.

Vi håper Wenche har hatt en fin påske, både med og uten geiter, og ønsker henne lykke til med videre prosjekter.