lørdag, desember 7, 2019
Nyheter Seks år gamle Stephen døde under masseskytingen i California

Seks år gamle Stephen døde under masseskytingen i California

-

Stephen var på matfestivalen sammen med sin mamma og mormor, da 19-åringen begynte å skyte vilt rundt seg. 3 personer døde og minst 15 ble skadet i masseskytingen.

Det var under den årlige matfestivalen Gilroy Garlic Festival i California at skytingen fant sted. Lille Stephen var en av tre som døde. Både moren og mormoren hans ble skadet. Moren ble skutt i magen og bestemoren ble skutt i beinet. Stephens far, Alberto Romero, sier til NBC Bay Area:

«Sønnen min hadde hele livet foran seg, han var bare seks. Det er alt jeg kan si», sier han.

Foto: NBC BAY AREA/YOUTUBE

Han var alltid snill, glad og leken

Stephens bestemor, Maribel Romero, sier til ABC7 News at barnebarnet alltid var snill, glad og leken. På spørsmål om hva hun tenker om gjerningspersonen, sier hun:

«Det må være noen som virkelig er syk. For å skyte et barn … det er et familiearrangement. Jeg håper det finnes rettferdighet og at de finner den andre personen eller de andre personene, og at det er rettferdighet. Jeg vil ha rettferdighet for mitt barnebarn», sier hun.

Oppstod panikk og kaos

Politiet tror det kan ha vært flere personer involvert i skytingen. 19-åringen som var hovedpersonen, ble skutt av politiet.

Flere overlevende har fortalt at det oppstod fullstendig kaos da gjerningspersonen begynte å skyte.

«Med en gang skytingen begynte, spredte folkemengden seg, og folk ropte etter barna sine», sier en overlevende.

Andre forteller at de ikke skjønte hva som skjedde med en gang. De trodde skytingen var en del av et musikkstykke. En person forteller at han hørte to skudd akkurat da en konsert startet.

«Jeg trodde det var åpningsakten for konserten», sier han.

Søkte sikkerhet i nabolaget

Olivia Chiu (24) var på festivalen og forteller til The New York Times at hun flyktet fra festivalområdet og løp til de nærmeste husene og banket på dørene for å komme i sikkerhet.

«Alle hadde panikk og prøvde å flykte fra festivalen til trygghet», sier hun.

Nedenfor kan man høre et intervju med Stephens far som naturligvis er fra seg av sorg. Hvil i fred Stephen. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...