Seks brødre ble mobbet fordi de hadde langt hår – Se hva som skjer når de klipper seg!

17217

Phoebe Kannisto fra New York har syv barn. En gutt på 10 år, tvillinggutter på 8, trillinggutter på 5 år og en 3 år gammel datter.

Fremmede synes kanskje det er rart med seks gutter som alle har kjempelangt hår, men disse barna har spart håret sitt langt for en spesiell sak!

Det begynte med at en familievenn sin sønn fikk kreft og døde. De tre eldste brødrene var på alder med denne gutten og de hadde lyst til å gjøre noe for å hjelpe barn som rammes av kreft.

De tre brødrene begynte å spare ut håret sitt for å donere det til veldelighetsorganisasjonen ”Children With Hair Loss”. Etterhvert ville trillingene også hjelpe til og snart hadde de seks sønnene spart ut langt hår. De var ikke en lett prosess de gikk gjennom. Barna måtte gjennomgå en god del stirring og mobbing fra andre barn.

Etter lang tid var det endelig tid for å besøke frisøren for å kunne levere hele fem meter med hår til organisasjonen. Selv om det innimellom hadde vært tøft, synes guttene at det hadde vært verdt det.

Lillesøster hadde også lyst til å være med å donere, men mammaen synes hun skulle vente til hun ble eldre og forsto hva det innebar.

I videoen kan du se hvordan de 6 brødrene ser ut etter frisørbesøket.

Del gjerne historien videre. Vi synes disse guttene er noen helter!

SISTE NYTT

Advertisements