torsdag, oktober 22, 2020

Seks måneder gammel baby med korona kjemper for livet

Mest lest nå

Det britiske paret prøvde i ti år å bli gravide. Endelig lykkes de, og lille Erin kom til verden i fjor høst. Nå ligger den lille jenta på sykehuset, smittet med korona, og kjemper for livet. Nå ber foreldrene folk om å holde seg hjemme og følge rådene myndighetene gir.

Erin ble født med en alvorlig hjertefeil. Kort tid etter fødselen, måtte hun gjennomgå en åpen hjerteoperasjon. Senere fikk hun en RS-virusinfeksjon som angrep lungene og som førte til lungebetennelse. Akkurat da den lille jenta var på bedringens vei, ble hun smittet med koronaviruset.

– Datteren min var i et kontrollert og trygt miljø, på sykehuset, der hun kom seg etter lungebetennelsen, da hun fikk koronaviruset, sier Erins far, Wayne Bates til Lancashire Telegraph.


Foto: Privat

Ber folk om å holde seg hjemme

Nå ber faren folk om å holde seg hjemme og følge regjeringens retningslinjer. Han reagerer spesielt på folk som oppholder seg i store folkemengder ute i gatene.

– Folk kan ikke fortsette å gå rundt og tenke at de ikke kommer til å bli smittet. Folk må holde seg hjemme. Det er den enkleste tingen noen sinne vi nå blir bedt om å gjøre, sier han.

– Hvis barnet mitt dør nå, kommer jeg ikke til å kunne være hos henne, siden jeg er isolert hjemme. Jeg kommer ikke til å få lov til å dra til sykehuset. Og det er en forferdelig tanke at andre også, helt unødvendig, må gå gjennom dette fordi folk ikke tar det alvorlig nok, sier han videre.

Foto: privat

En mirakelbaby

Erin kom til verden etter at paret hadde prøvd å bli gravide i ti år. Til slutt fikk de beskjed av legene om at de mest sannsynlig aldri kom til å bli gravide. Men Erin kom likevel til verden.

– Erin kommer til å bli vårt første og siste barn. Hun er virkelig en mirakelbaby, sier Erins pappa, Wayne.

Foto: privat

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Ventilering av kranglefanteri og spetakkel

Det er hormoner som styrer følelser og de vi liker. Vi er vennligst med de vi kan identifisere oss med, enten...

Du er mer attraktiv enn du tror

Tror du at menn liker sylslanke dukkeaktige kvinner, eller at kvinner foretrekker bodybuilder-typer? Tro om igjen.  Generelt er...

Siste nyheter