onsdag, mai 19, 2021

Seks måneder gammel baby med korona kjemper for livet

Mest lest nå

Det britiske paret prøvde i ti år å bli gravide. Endelig lykkes de, og lille Erin kom til verden i fjor høst. Nå ligger den lille jenta på sykehuset, smittet med korona, og kjemper for livet. Nå ber foreldrene folk om å holde seg hjemme og følge rådene myndighetene gir.

Erin ble født med en alvorlig hjertefeil. Kort tid etter fødselen, måtte hun gjennomgå en åpen hjerteoperasjon. Senere fikk hun en RS-virusinfeksjon som angrep lungene og som førte til lungebetennelse. Akkurat da den lille jenta var på bedringens vei, ble hun smittet med koronaviruset.

– Datteren min var i et kontrollert og trygt miljø, på sykehuset, der hun kom seg etter lungebetennelsen, da hun fikk koronaviruset, sier Erins far, Wayne Bates til Lancashire Telegraph.


Foto: Privat

Ber folk om å holde seg hjemme

Nå ber faren folk om å holde seg hjemme og følge regjeringens retningslinjer. Han reagerer spesielt på folk som oppholder seg i store folkemengder ute i gatene.

– Folk kan ikke fortsette å gå rundt og tenke at de ikke kommer til å bli smittet. Folk må holde seg hjemme. Det er den enkleste tingen noen sinne vi nå blir bedt om å gjøre, sier han.

– Hvis barnet mitt dør nå, kommer jeg ikke til å kunne være hos henne, siden jeg er isolert hjemme. Jeg kommer ikke til å få lov til å dra til sykehuset. Og det er en forferdelig tanke at andre også, helt unødvendig, må gå gjennom dette fordi folk ikke tar det alvorlig nok, sier han videre.

Foto: privat

En mirakelbaby

Erin kom til verden etter at paret hadde prøvd å bli gravide i ti år. Til slutt fikk de beskjed av legene om at de mest sannsynlig aldri kom til å bli gravide. Men Erin kom likevel til verden.

– Erin kommer til å bli vårt første og siste barn. Hun er virkelig en mirakelbaby, sier Erins pappa, Wayne.

Foto: privat

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter